İdmmib'in Yeni Başkanı İmam Altınbaş Oldu - Son Dakika
Ekonomi

İdmmib'in Yeni Başkanı İmam Altınbaş Oldu

İdmmib\'in Yeni Başkanı İmam Altınbaş Oldu

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (İdmmib) Seçimlerinde Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş'ın Yeni Başkan Seçildiği Bildirildi.

27.06.2008 17:55

İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği (İDMMİB) seçimlerinde Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı İmam Altınbaş'ın yeni başkan seçildiği bildirildi.

Üç ayrı grubun yarışması ve çok sayıda delegenin katılımının gerçekleşmesi nedeniyle önceki genel kurullara göre daha renkli geçen bu yılki İDMMİB genel kurulunda, zafer İmam Altınbaş'ın ve Çağdaş Birlik Grubu'nun oldu.

Çok sayıda delegenin oy kullandığı genel kurul büyük heyecana sahne olurken, seçimlerin en güçlü adayı olarak gösterilen İmam Altınbaş delegelerin çoğunluğunun oyunu almayı başardı. Çağdaş Birlik Grubu da 9 kişilik yönetim kurulu asil listesine 5 kişi ile seçilerek yeni yönetimde çoğunluğu sağladı.

İmam Altınbaş geçtiğimiz günlerde kendisine destek veren 200 kadar delegeye hitaben Kalyon Otel'de yaptığı konuşmada, sektörün her kesiminden gelen düşünceleri benimsediklerinin ve ortak aklı beraber yaratmaya çalıştıklarının altını çizmişti.

Altınbaş, genel kuruldan sonra da yeni yönetim ile sektörü kucaklayan çalışma tarzına devam edeceklerini söyledi.

Çağdaş Birlik Grubu'nda yer alan, sektörün önde gelen isimleri ve temsil ettikleri kuruluşlar ise şöyle: "İmam Altınbaş (Altınbaş), Lütfi Özkök (Midas), İsmet Koçak (Koçak), Münir Üçkardeş (İstor), Efrin Bağ (Bağ), İlyas Gençoğlu (Mioro), Murat Karagülle (Baymonte), İbrahim Kaygısız (İpekyolu), Mehmet Özkan (Özkan Alyans), Kenan Haspolat (Haspolat), Sinan Araç (Özcan Gümüş), Şahin Aslan (MAB), İsa Çiftçi (Hemera), Kerim Güzeliş (Ariş), Murat Şarklı (Şarklı), Mehmet İshakoglu (Premier), Kamil Karakaş (Karakaş), Mehmet Sülü (Armada), Özcan Halaç (İstanbul Altın Rafinerisi), Mevlüt Özer (İzmir Kuyumcular Odası), Haldun Güney (Hibaş), Reşat Çalışkan (Kuyumcukent), İlhami Bayar (Bayar), Naki Balçık (Fantasy), Hikmet Korkut (Dilan), İbrahim Kent (Kent Alyans), Cem Güneşgil (Güneşgil), Cihan Aktaş (Armoni), Engin Aydoğan (Akhas), Hasan Sarıkaya (Sarıkaya), Şant Bostan." (CY-ÖK-E)

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi İdmmib'in Yeni Başkanı İmam Altınbaş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement