Kartepe Belediyesi Haziran Meclisi Toplandı - Son Dakika
Ekonomi

Kartepe Belediyesi Haziran Meclisi Toplandı

Kartepe Belediyesi Haziran Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Başkanlığındaki Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısında 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

02.06.2017 17:04

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez Başkanlığındaki Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısında 5 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Haziran ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında meclis üyeleri Murat Sabri Çakır, Selahattin Altınkaya, Şaban Akyıldız, Mine Koç, Caner Akçıl ve İsmail Akbaş dışında eksiksiz katılımla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Kartepe Belediye Meclis toplantısı şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında her toplantıda olduğu gibi www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden de canlı yayın ile izlendi.

Kartepe Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısında konuşan Başkan Üzülmez, bu yıl Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı gibi özel günlerin içinde bulunduğumuz Haziran ayına denk geldiğini de hatırlatarak, Ramazan ayında tüm kötülüklerin son bulması dileğinde bulundu ve tüm hemşehrilerinin Ramazan ayını bir kez de meclis kürsüsünden tebrik etti.

Selamlama konuşmasının ardından, CHP grubunun 8 yazılı önergesini okutup, 2 sözlü öneri için de söz hakkı veren Başkan Üzülmez, akabinde her biriyle ilgili olarak meclis üyelerini ve diğer misafirleri de bilgilendirdi. Bir önceki aya ait tutanak özetinin oylanarak kabul edilmesiyle devam eden meclis toplantısının gündemindeki, "Belediyenin SGK prim borçlarına mahsuben borç takası" konusu ile ilgili Plan Bütçe Komisyon Raporu oyçokluğu ile kabul edilirken, bu yıl 3.sü düzenlenecek olan "Uluslararası Unutulmuş Değerler Festivali'nin yurt dışı tanıtım ayağı için görevlendirmenin yapılması" maddesi de oybirliği ile kabul edildi.

Başkan Üzülmez, "Haziran Ayı Meclis Toplantımız, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun" dilekleri ile oturumu sonlandırdı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Kartepe Belediyesi Haziran Meclisi Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement