Kurumlar İş Akışı Süreçlerini Neden Dijitale Aktarmalı? - Son Dakika
Ekonomi

Kurumlar İş Akışı Süreçlerini Neden Dijitale Aktarmalı?

PaperWork Satış Direktörü Tolga Eşiz, kurumların iş akış süreçlerini neden dijitale aktarması gerektiğine dair Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

24.12.2016 00:32

PaperWork Satış Direktörü Tolga Eşiz, kurumların iş akış süreçlerini neden dijitale aktarması gerektiğine dair Wise TV'ye açıklamalarda bulundu.

Klasik yöntemde gelen belgelerin e-mail'ler, dokümanlar, sözleşmeler aslında hepsi aynı olduğunu sadece isimlerinin değişiğini söyleyen Eşiz, "Alınıp bilgisayar sisteminde bir yerlere konuluyor. İhtiyaç duyulup erişilmek istendiğinde o kişiye ulaşabilirseniz o kontent'e erişebiliyorsunuz. O kişi yoksa o bilgi de yok sizin için. Biz bunları alıp ortak bir havuza koyup, web üzerinden yetkiler sahilinde erişilmesini sağlıyoruz. İkinci adımında da iş akışlarınız dijital ortama aktarıldığında hesap sorabiliyorsunuz. Bir iş akışı düşünün, bir satın alma prosesi ikinci adımda satın alma memurunun yapacağı bir işlem var, süre verebiliyorsunuz 2 günde yap diye. Süre aşımı olduğunda sistem otomatikman yöneticilere haber veriyor. Normal şartlarda böyle bir sisteminiz yoksa bunu kontrol edemezsiniz. ve işin nerede olduğunu da takip edemezsiniz. Ne yapmanız lazım telefon açmanız lazım, bunu neden yapmadın neden beklemede diye. Halbuki böyle bir sisteme koyduğunuzda direk tek tuşa dokunarak, grafiksel bir ortamda o işlem nerede kimin önünde ne kadar süredir bekliyor gibi soruların cevabını alabiliyorsunuz. Böylece yöneticiler tek bir arayüzden işletmede yürüyen süreçler hakkında 360 derece bilgi sahibi olabiliyor. PaperWork devreye girdiğinde her şey izleniyor. Adamın yaptığı işlemler ne zaman yapmış işini, kime göndermiş, ne zaman onaylamış? Hepsine arayüzden erişebiliyorsunuz. Bu da full kontrol getiriyor. İşletmenin dijital dönüşümde sahip olduğu tüm süreçlerin ve içeriğin senkron bir şekilde çalışmasını sağlıyor" dedi.

Kurumlar İş Akışı Süreçlerini Neden Dijitale Aktarmalı?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Kurumlar İş Akışı Süreçlerini Neden Dijitale Aktarmalı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement