MODEF'e Ziyaretçilerin İlgisi Sürüyor - Son Dakika
Ekonomi

MODEF'e Ziyaretçilerin İlgisi Sürüyor

MODEF\'e Ziyaretçilerin İlgisi Sürüyor

Bu yıl 29'ncu düzenlenen MODEF İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı devam ediyor.

04.04.2013 11:33  Güncelleme: 11:45

Bu yıl 29'ncu düzenlenen MODEF İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

devam ediyor.

1 Nisan 2013 Pazartesi günü açılan MODEF'e Arap ülkelerinden de ziyaretçilerin geldiği bildirildi. İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, fuarın ilk üç gününü değerlendirdi. Fuar bitmeden genel değerlendirme yapmanın yanlış olacağına dikkat çeken Ayhan, "Nispeten iki günlük değerlendirme yapmak gerekirse, geçen yıla göre az da olsa düşüklük var. Bu açığın son iki günde kapanacağını düşünüyoruz. Görüştüğümüz müşterilerimiz, bu iki gün içerisinde geleceklerini söylediler. Geçen yılla aynı ziyaretçi sayısını yakalarız, hatta geçeriz diye düşünüyorum. Çünkü bu sene fuar gününü uzattık. 7 gün boyunca fuarımız sürecek. Müşteriler de kendilerini 7 güne göre ayarladılar. Sanki az insan geziyormuş gibi bir görüntü olabilir, ama durum öyle değil" dedi.

Fuarları sıcak satış olarak değerlendirmemek gerektiğini ifade eden Ayhan, "Bu işi fuar zamanı dışınıda düşünmek lazım. Türkiye'de de zaten mobilya sektörünün tam zirve yaptığını söyleyemeyiz. Mağazalarda beklenen perakende satışların hızlanmaması da sektöre bağlı. Fuarların sık yapılmasından dolayı da bıkkınlık yaşatabiliyor. Türkiye genelinde sık yapılan fuarlar ziyaretçiyi de yoruyor. Fakat İnegöl fuarları tasarım fuarları olduğu için, her zaman ziyaretçisi, gezeni bitmez. Bu seneki tasarımlarımız ise birbirinden güzel. Harika tasarımlar var" şeklinde konuştu.

Ziyaretçilerden olumlu tepkiler aldıklarını aktaran Ayhan, "Ziyaretçiler 'Türkiye'de mobilya modasının kalbinin attığı yer İnegöl' diyorlar. İstanbul fuarından çok İnegöl fuarlarını beğenenler daha fazla. Sadece yerli ziyaretçiler değil, yabancı ziyaretçiler de geliyor. Arabistan, Irak, Yunanistan, Libya, hatta Suriye'den gelen ziyaretçilerimiz var. Fuarımız yurtdışında da bilinen bir fuar" ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi MODEF'e Ziyaretçilerin İlgisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement