Netaş Probil'i Bünyesine Kattı - Son Dakika
Ekonomi

Netaş Probil'i Bünyesine Kattı

Netaş Probil\'i Bünyesine Kattı

Netaş, Probil hisseleri için 31 milyon ABD Doları ödedi.

13.10.2011 15:35  Güncelleme: 16:57

Probil'in Netaş bünyesine katılması, Rekabet Kurumu'nun 6 Ekim'deki onayını takiben, sözleşmedeki ön şartların yerine getirilmesiyle kesinlik kazandı.

Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan Netaş CEO'su C. Müjdat Altay, "Netaş'ın iletişim teknolojilerinde sahip olduğu ciddi deneyim, mühendislik ve ArGe gücünü, Probil'in kurumsal pazarda geliştirdiği yetkinliklerle birleştirmekten son derece mutluyuz. Günümüz dünyasının vazgeçilmez bir parçası haline gelen bilgi teknolojileri sektöründe, farklı iki kurum kültürünü başarıyla harmanlayarak, yepyeni ve daha rekabetçi iş yapış şekilleri ile yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Bu gelişmenin Türkiye bilişim sektörü için de önemli bir adım olduğunu belirten Altay, "Bu gelişmeyle birlikte sektörü ve ülke koşullarını çok iyi tanıyan, kamu ve özel sektörün ihtiyaçlarını öngörebilen, farklı iş yapış biçimleriyle zenginleşen ekibimizle, Türkiye ve uluslararası pazarlarda lider sistem entegratörü olma hedefimiz artık daha da yakın… Bölgemizde önde gelen telekom operatörleri ve Türkiye'nin en büyük 500 işletmesi arasında 100'den fazla müşterimiz olmasından gurur duyuyoruz. Dinamik ve inovatif iki şirketin yaratacağı sinerjiyle hizmetlerimizin kapsamını genişletecek, müşterilerimize çok daha geniş bir yelpazede, uçtan uca kesintisiz çözümler sunacağız. Netaş'ın gücüne güç katan bu atılımın, tüm Netaş ailesine ve sektörümüze hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Netaş Probil'i Bünyesine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement