Sevil Pamirol İş İş Hayatı Ve SıyasettekI Başarı Öyküsünü Anlattı - Son Dakika
Ekonomi

Sevil Pamirol İş İş Hayatı Ve SıyasettekI Başarı Öyküsünü Anlattı

Sevil Pamirol İş İş Hayatı Ve SıyasettekI Başarı Öyküsünü Anlattı

İş kadını ve siyasetçi Sevil Pamirol, kadının olduğu yerde kalite ve başarı olduğunu belirterek, bunda, kadınların pes etmeyen mücadeleci ruhlarının en önemli etken olduğunu söyledi.

01.11.2011 00:50  Güncelleme: 00:52

Bilkent Üniversitesi'nin TÜBİTAK ile birlikte yürüttüğü "Yerel Siyasette Kadın Temsili" projesine katılan, ardından geçtiğimiz günlerde Kamu-Der'in "Yılın İş Kadını" ödülüne layık görülen Sevil Pamirol, As Tv'de Neslihan Bükümcü ve Ahmet Ersan'ın hazırlayıp sunduğu "Laf Arası" programında kadının siyasetteki yerini ve kendi başarı öyküsünü anlattı.

Mudanya Belediye Meclisi eski üyesi ve 12 Haziran Seçimleri'ndeki CHP Milletvekili adayı olan Pamirol, kadının olduğu yerde kalite olduğunu söyledi. Kalitenin de beraberinde başarıyı getirdiğini kaydeden Pamirol, "Kadınlar savaşçı ruha sahiptir, mücadelecidir, kolay kolay pes etmezler" dedi.

Her fırsatta kadınların toplumun geleceği için önemli olduğunun vurgulandığını anımsatan Sevil Pamirol, seçim zamanlarında siyasi partilerin çağdaşlıklarının göstergesi olarak seçilebilecek yerlerde olmasa da listelerde kadın adaylara yer verdiklerini anımsattı. Pamirol, "Kadın vitrin malzemesi olmamalı, hakiki bir temsile sahip kılınmalı ve bu olanağın önündeki engeller tartışılıp en kısa sürede ortadan kaldırılmalı. Yapılması gereken temsilde kadın erkek eşitliğinin sağlanması değil, önce eşitsizliğin nedenlerinin tespit edilerek çözüme ulaştırılmasıdır'' diye konuştu.

Kadınların güçlü önsezileri ve sorumluluk duyguları ile toplumla daha kolay iletişim kurduklarını ifade eden Pamirol şöyle devam etti:

"Kadınların sabırları, sağlıklı ölçümlemeler yapabilmeleri iş hayatında daha güçlü ve başarılı olmalarını sağlamaktadır. Yılların birikimleri kadınların çıtasını yükseltir. Kız çocuklarına küçük yaşta sorumluluk verilmesi, hangi yaşta olursa olsun bakmakla yükümlü olduğu birilerinin olması iş hayatına hazırlık olup karar vermede ve sorumluluk almada deneyim kazanmalarını sağlamaktadır. Bir kadın işini seviyorsa her türlü zorluğa karşı dayanıklıdır, sabırlıdır, kolay kolay pes etmez, hedeflerine ulaşana kadar mücadele eder. Kadın isterse başarır, engel tanımaz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Sevil Pamirol İş İş Hayatı Ve SıyasettekI Başarı Öyküsünü Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement