Tim'in 2023 Stratejisti "İhracat Gurusu" Prof. Kaplan Türkiye'de - Son Dakika
Ekonomi

Tim'in 2023 Stratejisti "İhracat Gurusu" Prof. Kaplan Türkiye'de

Tim\'in 2023 Stratejisti "İhracat Gurusu" Prof. Kaplan Türkiye\'de

Türkiye İhracatçılar Meclisi, "2023 İhracat Stratejisi"ni hazırlayan Prof.

27.05.2012 15:19

Türkiye İhracatçılar Meclisi, "2023 İhracat Stratejisi"ni hazırlayan Prof. Robert Kaplan'ı Türkiye'de ağırlayacak. Prof. Kaplan, TİM'in konuğu olarak önce Ankara'da, daha sonra ise İstanbul'da iş dünyasına strateji yönetimini anlatacak.

İSTANBUL "2023 İhracat Stratejisi"ni hazırlayan "ihracat gurusu" Prof. Robert Kaplan'ı ağırlayacak. Prof. Kaplan, TİM'in konuğu olarak önce Ankara'da, daha sonra ise İstanbul'da iş dünyasına strateji yönetimini anlatacak.

TİM'den yapılan açıklamaya göre,TİM "500 milyar dolar ihracat" hedefinin stratejisini hazırlayan Harvard Üniversitesi Baker Vakfı Öğretim Üyesi ve aynı zamanda "Balanced Scorecard"ın da mucidi Prof. Robert Kaplan'ı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Türk iş dünyası ile tanıştıracak.

-ANKARA'DA "İHRACATIN ŞAMPİYONLARI" TÖRENİNE KATILACAK-

Ankara'da yarın gerçekleşecek olan "İhracatın Şampiyonları" törenine katılacak olan Prof. Kaplan, burada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte 26 sektörde en çok ihracat yapan firma temsilcilerine ödüllerini verecek. Ödül töreninin ardından TİM'in ev sahipliğinde gerçekleşecek "2023'e Giderken Değer Yaratmak ve Liderlik" konulu bir konferans verecek olan Kaplan, kamu ve özel sektör kuruluşlarının üst düzey yöneticilerine strateji yönetimi konusunda deneyimlerini aktaracak.

-İSTANBUL'DA İŞ DÜNYASI İLE BİR ARAYA GELECEK-

İstanbul'da ise 29 Mayıs günü iş dünyası ile bir araya gelecek olan Prof. Kaplan, Four Seasons Boshporus Hotel'de saat 14.30'da iş dünyasına "Strateji Ofisi"nin nitelikleri, strateji yönetimi ve koordinasyonunda kritik başarı faktörleri, en iyi uygulama örneklerini anlatacak. Programda daha sonra Akbank finans, Borusan Lojistik hizmet, EKU üretim ve TİM de sivil toplum konularında Türkiye'de strateji yönetiminde uluslararası en iyi uygulama örneklerini anlatacak. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Ekonomi Tim'in 2023 Stratejisti 'İhracat Gurusu' Prof. Kaplan Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement