Tüsiad "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konulu Konferans Düzenleyecek - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konulu Konferans Düzenleyecek

Tüsiad "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konulu Konferans Düzenleyecek

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konulu bir konferans düzenleyecek.

13.01.2014 12:05

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD),  "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konulu bir konferans düzenleyecek.

TÜSİAD açıklamasına göre, TÜSİAD'ın demokratikleşme ve hukuk devleti konularındaki faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek konferans, yarın The Marmara Oteli'nde gerçekleştirilecek.

Toplantının açılış konuşması, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz tarafından yapılacak. Açılış konuşmasının ardından gerçekleştirilecek panelde ABD Barolar Birliği (ABA) Başkanı James R. Silkenat, "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konusunda bir konuşma yapacak. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ise tartışmacı olarak konuyu Türkiye örneği çerçevesinde değerlendirecek. Panelin moderatörlüğünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Parlamento İşleri ve Siyasi Reformlar Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer üstlenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad 'Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti' Konulu Konferans Düzenleyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement