Tüsiad'ın "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konferansı - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad'ın "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konferansı

Tüsiad\'ın "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" Konferansı

14 Ocak Salı günü düzenlenecek konferansa, ABD Barolar Birliği Başkanı James R. Silkenat ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu konuşmacı olarak katılacak.

08.01.2014 16:05

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneğinin (TÜSİAD) 14 Ocak Salı günü düzneleyeceği konferansa, ABD Barolar Birliği (ABA) Başkanı James Silkenat ve Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu konuşmacı olarak katılacak.

Kurum açıklamasına göre, TÜSİAD'ın demokratikleşme ve hukuk devleti konularındaki faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konferansı 14 Ocak 2014 Salı günü The Marmara Oteli'nde gerçekleşecek.

Toplantının açılış konuşması TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz tarafından yapılacak. Açılış konuşmasının ardından düzenlenecek panelde ABA Başkanı James Silkenat "Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti" konusunda bir konuşma yapacak.

TBB Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ise tartışmacı olarak konuyu Türkiye örneği çerçevesinde değerlendirecek. Panelin moderatörlüğünü TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Parlamento İşleri ve Siyasi Reformlar Komisyonu Başkanı Haluk Dinçer üstlenecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad'ın 'Demokrasinin İşleyişi ve Hukuk Devleti' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement