Adana'da Anadolu Gençlik Derneği ABD Konsolosluğu Önünde Trump'ı Protesto Etti - Son Dakika
Genel

Adana'da Anadolu Gençlik Derneği ABD Konsolosluğu Önünde Trump'ı Protesto Etti

Adana'da Anadolu Gençlik Derneği ABD konsolosluğu önünde Trump'ı protesto ettiADANA - Adana'da Amerikan Konsolosluğu önünde Anadolu Gençlik Derneği (AGD), ABD Başkanı Donald Trump'n Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma ve Amerikan Büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma planını...

06.12.2017 21:39

Adana'da Anadolu Gençlik Derneği ABD konsolosluğu önünde Trump'ı protesto etti

ADANA - Adana'da Amerikan Konsolosluğu önünde Anadolu Gençlik Derneği (AGD), ABD Başkanı Donald Trump'n Kudüsİsrail'in başkenti olarak tanıma ve Amerikan Büyükelçiliğini Tel Aviv'den Kudüs'e taşıma planını protesto etti.

Anadolu Gençlik Derneği üyelerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte ilk önce, vatandaşlar Amerikan Konsolosluğu önünde yerlere hasır sererek namazlarını kıldı. Daha sonra Kur-anı Kerim tilaveti yapıldı. Dernek üyeleri, "Kahrolsun ABD ve Kahrolsun İsrail' sloganları attı.

Adana Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Abdulaziz Kıranşal, bugün tüm Türkiye'de meydanları doldurarak izzet ve onurlar, aziz mübarek miminler olarak Siyonist İsrail'e karşı elimizden geldiği kadarıyla gücümüzün yettiği kadarıyla meydanlarda cihatlarını gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Kıranşal daha sonra şöyle devam etti;

"Bugün zalim Trump Kudüs'ümüzü Siyonist İsrail'in başkenti ilan etme teklifini bu hafta içerisinde dünyaya deklere edeceğini söylüyor. Size soruyorum bu zalimler bu kafirler acaba bu cesareti nereden buluyor. Nereden bu cesareti buluyor ki Müslümanlarının Kudüs'ünü Siyonist İsrail'in başkenti etme teklifimi paylaşabiliyor. Bu zalimler bu cesareti maalesef Müslümanların suskunluğundan, Müslümanların durgunluğundan buluyorlar. Bu zalim bu cesareti kendilerini kılıç danslarıyla ağırlayan petrolleri dolarını ayaklarının altına saran Müslüman ülkelerinin yöneticilerinden buluyor" ifadelerini kullandı.

Adana\'da Anadolu Gençlik Derneği ABD Konsolosluğu Önünde Trump\'ı Protesto Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Adana'da Anadolu Gençlik Derneği ABD Konsolosluğu Önünde Trump'ı Protesto Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement