Dünyanın En Stresli İşi? Kim Jong Un'un Tren Çıkış Rampasından Emin Olmaya Çalışan Makinisti - Son Dakika
Genel

Dünyanın En Stresli İşi? Kim Jong Un'un Tren Çıkış Rampasından Emin Olmaya Çalışan Makinisti

Dünya'daki en ilginç ülkelerden olan Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un, uyguladığı ilginç yasaklar ve garip kurallar ile dünyanın gündeminden düşmemektedir.

03.05.2019 15:21

Dünya'daki en ilginç ülkelerden olan Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un, uyguladığı ilginç yasaklar ve garip kurallar ile dünyanın gündeminden düşmemektedir. Etrafında binlerce kişiden oluşan bir koruma ordusu ile gezen Kim Jong Un'un yanındaki korumalar bir çok zorlu görev ile başa çıkmak zorunda kalmışlardır. Geçtiğimiz günlerde Kim jong Un'un içinde bulunduğu arabayı koşarak koruyan korumaların görüntüsü dünya gündemine oturmuştu. Bu görüntülerde ise Vladimir Putin'i ziyaret için Rusya'ya gelen Kim Jong Un'un trenden inerken, korumalarının bu lider için nasıl sıkı çalıştıklarını görebilirsiniz. Trenin önünde bekleyen özel korumalar, liderlerinin trenden inmesini ellerindeki platformla beklemişler ve tren durduğunda bu platformu Kim Jog Un için özenle yerleştirmişlerdir. Dünyanın en zor işini yaptığına inandığımız bu korumalar, liderlerinin istekleri karşısında kesinlikle çok zorlanıyor olmalılar.

Dünyanın En Stresli İşi? Kim Jong Un\'un Tren Çıkış Rampasından Emin Olmaya Çalışan Makinisti
Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Dünyanın En Stresli İşi? Kim Jong Un'un Tren Çıkış Rampasından Emin Olmaya Çalışan Makinisti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement