Kara Cuma'ya Tepki Olarak 15 Kişiye Gelinlik Hediye Etti - Son Dakika
Genel

Kara Cuma'ya Tepki Olarak 15 Kişiye Gelinlik Hediye Etti

'Kara Cuma'ya tepki olarak 15 kişiye gelinlik hediye ettiERZİNCAN - Erzincan'da faaliyet gösteren bir gelinlik firması, tüm dünyada 'Kara Cuma' adı ile indirim yapılmasına tepki göstererek başlattığı "Hayırlı Cuma" kampanyasıyla 15 kişiye gelinlik hediye etti.

01.12.2017 17:56

'Kara Cuma'ya tepki olarak 15 kişiye gelinlik hediye etti

ERZİNCAN - Erzincan'da faaliyet gösteren bir gelinlik firması, tüm dünyada 'Kara Cuma' adı ile indirim yapılmasına tepki göstererek başlattığı "Hayırlı Cuma" kampanyasıyla 15 kişiye gelinlik hediye etti.

Alışveriş çılgınlığı kampanyasına 'Kara Cuma' adı verilerek Müslümanların kutsal gününe hakaret edilmesine kayıtsız kalmadığını ifade eden Miss Moda Evi İşletme sahiplerinden Serkan Türk, açıklamasında; geçen hafta Kara Cuma'ya tepki olarak başlattığımız Hayırlı Cuma kampanyası kapsamında bugün 15 tane gelinliğimizi ihtiyaç sahibi gelinlere hediye ettik. İhtiyacı olan herkese gelinliklerimizi hediye etmeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızdan da yoğun bir talep ve ziyaret oldu mağazamıza. Ben tüm esnaflarımızı bu kampanyaya ortak olmaya davet ediyorum. "diye konuştu.

"Hayırlı Cuma" kampanyası kapsamında oğlunu evlendireceği gelini için hediye gelinliği alan Gülsen Çakmaksız isimli vatandaş ise işletme sahiplerine teşekkürlerini ileterek, kendilerine dua etti.

Kara Cuma\'ya Tepki Olarak 15 Kişiye Gelinlik Hediye Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Kara Cuma'ya Tepki Olarak 15 Kişiye Gelinlik Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement