Milli Sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a Teşekkür - Son Dakika
Genel

Milli Sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a Teşekkür

Milli sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a teşekkür İmkansızlar nedeni ile sünger havuzda antrenman yapan milli sporcuya müjde geldi Genç kız antrenmanlarını artık sünger havuzda yapmayacak -Milli sporcu Kesgin'in yüzü Bakan Kılıç'dan gelen mutlu haberle güldüAFYONKARAHİSAR -...

07.03.2017 17:31

Milli sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a teşekkür

İmkansızlar nedeni ile sünger havuzda antrenman yapan milli sporcuya müjde geldi

Genç kız antrenmanlarını artık sünger havuzda yapmayacak

-Milli sporcu Kesgin'in yüzü Bakan Kılıç'dan gelen mutlu haberle güldü

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'da şampiyonalara sünger havuzunda hazırlanan 16 yaşındaki milli sporcu Yaprak Selin Keskin'e, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç sahip çıktı. Başarılı genç kız bakan Kılıç'ın devreye girmesi ile genç kız bundan sonra Ankara Eryaman'daki "Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi"nde antrenmanlarını sürdürecek.

62 madalyaya sahip 16 yaşındaki Keskin, kentte standartlara uygun çalışacak havuz bulamadığı için antrenmanlarını içi sünger dolu havuzda yapıyordu. Haberin duyulması üzerine devreye giren Bakan Kılıç genç kıza ve ailesine müjdeyi vererek, Keskin'in bundan böyle Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi"nde antrenmanlarını sürdüreceğini açıklamıştı.

Haber üzerine duydukları memnuniyeti ifade eden genç kızın babası Osman Keskin, Bakan Kılıç'a teşekkür ederek, "Sağolsunlar sayın Bakanımız Kılıç yakından ilgilendi. Elimizden tuttu, bundan sonra inşallah daha iyi işler olacak diye düşünüyorum. Yakın zamanda da bakanımızın attığı twitte de olduğu gibi Ankara Eryaman'da çalışmasına müsaade ettiler ve orada çalışmasını istediler. Bunun için çok teşekkür ediyorum. Yani emek veren herkesin eline, emeğine sağlık, bakan beyede tekrar şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Sporun her zaman zorlukları var. Ama şu var koşullar, imkanalr daha geniş olunca sonuçlarda müspet olacak" dedi.

"İnşallah her şey daha iyi olur"

Milli sporcu Kesgin'de Bakan Kılıç'a teşekkürlerini sunarak şunları söyledi:

"Öncelikle şunu söylemek isterim, önümüzde çok engel vardı ve bu salonda çalışmak çok zordu. Bazen salon istediğimiz zaman büyük sıkıntılar oluşuyordu. Bakanımıza çok teşekkür ediyorum önümü açtığı için. İnşallah hayırlısı olur benim içinde ve Eryaman'da çalışmaktan da zevk alacağımızı düşünüyorum. İnşallah her şey daha iyi olur."

Milli Sporcu Kesgin\'den, Bakan Kılıç\'a Teşekkür
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Milli Sporcu Kesgin'den, Bakan Kılıç'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement