1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'ne Özel Tiyatro Gösterimi - Son Dakika
Güncel

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'ne Özel Tiyatro Gösterimi

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü\'ne Özel Tiyatro Gösterimi

İdrar kaçırma rahatsızlığı bavul oyunuyla yaşlıları kahkahaya boğacak.

30.09.2013 13:39

İZLEYENLERİ KAHKAHAYA BOĞACAK TİYATRO OYUNU, 1 EKİM DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ'NDE SCA'NIN KATKILARIYLA SAHNELENİYOR

İdrar kaçırma sorunu yaşayan orta ve üzeri yaştakiler, utanılan ve saklanan bu durumu anlatan Bavul tiyatro oyunuyla 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde, yaşadıkları bu rahatsızlığa kahkahayla gülecekler.

Sam Bobrick'in yazdığı, Bora Severcan'ın yönettiği Bavul Tiyatro Oyunu, dünyanın önde gelen kişisel bakım ve hijyen ürünleri firması SCA'nın katkılarıyla, ortalama 4 milyon insanın yaşadığı idrar kaçırma(inkontinans) sorununun korkulacak ve utanılacak bir rahatsızlık olmadığına dikkat çekmek için 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde sahnelenecek.

1 Ekim Salı günü saat 20.00'de Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi'nde oynanacak oyunda idrar kaçırma sorununun orta yaş ve üzerinde bir kader gibi algılanmaması gerektiği, koruyucu önlemler ve tedavi yöntemleri usta oyuncular tarafından esprili diyaloglarla anlatılacak.

Volkan Severcan, Zuhal Yalçın, Melda Gür ve Sefa Zengin'den oluşan Tiyatro Sahnekârlar ekibinin rol alacağı Bavul Tiyatrosu'nun konusu, bir kadınla bir erkeğin havaalanında bavullarının karışmasıyla başlıyor. Çeşitli nedenlerle yaşamdan kopmuş yetişkinlerin "bir bavul dolusu dertten" kurtulma çabası neşeli ve esprili bir dille anlatılıyor.

Bavul Tiyatro Oyunu:

Yer: Şişli Belediyesi Kent Kültür Merkezi (Halaskargazi Caddesi No : 168 Şişli/İstanbul)

Tarih/saat: 1 Ekim Salı (Dünya Yaşlılar Günü)-Saat: 20.00

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'ne Özel Tiyatro Gösterimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement