186. Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

186. Yıl Dönümü Etkinlikleri

186. Yıl Dönümü Etkinlikleri

Eski ve yeni zabıta personeli yemekte bir araya geldi.

12.09.2012 16:25

Zabıta haftası dolayısıyla emekli olmuş personel ile görevlerini sürdüren zabıta personeli yemekte bir araya geldi. Başkan Aktaş; İnegöl zabıtası olarak hafta sebebiyle farklı etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 186. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yemekte Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Başkan Yardımcısı Yusuf Şen'de zabıta personelini yalnız bırakmadı.

Zabıta personelinin diğer belediye çalışanları gibi vefakarca çalıştıklarını söyleyerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zabıta Müdürlüğü'nün belediyenin vitrini, dışa yansıyan yüzü olduğunu söyledi.

"Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz" diyen Başkan Aktaş; "Şehir büyüyor, ekonomisi büyüyor, sokaklar, caddeler, alt yapı, insanların ihtiyaçları artarak devam ediyor. Ama şu da bir gerçek ki bunların bir plan ve kurallar çerçevesinde yapılması gerekiyor. Bunu da belediyelerde Zabıta Müdürlüğü yapıyor. Düşünün bir şehirde yaşayacak, alışveriş yapacaksın. O işyerine ertesi gün denetim yapmak için gideceksin. Zabıtanın bu konudaki işi çok zor. Ama bunları takip edip yerine getiriyorlar." dedi.

Başkan Aktaş son olarak; "Bu şehre hizmet etmiş başkanından zabıtasına, başkan yardımcısından meclis üyesine, işçine, memuruna kadar herkese çok teşekkür ediyorum. Ölenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı uzun ömürler diliyorum." diyerek Zabıta personelinin 186. yılını kutladı.

Yemek sonrası yemeğe katılan emekli zabıta personeline; fincan takımı hediye edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 186. Yıl Dönümü Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement