19 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Azmettiricisi Olduğu İleri Sürülen Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

19 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Azmettiricisi Olduğu İleri Sürülen Şüpheli Yakalandı

19 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Azmettiricisi Olduğu İleri Sürülen Şüpheli Yakalandı

Adana’da 19 yıl önce öldürülen Mahmut Canpolat cinayeti ile ilgili azmettirici olarak suçlanan M.K., İstanbul’da yakalandı.

06.04.2017 17:11

Adana'da 19 yıl önce öldürülen Mahmut Canpolat cinayeti ile ilgili azmettirici olarak suçlanan M.K., İstanbul'da yakalandı.

Emniyet kaynaklarına dayanan bilgilere göre, dün gece İstanbul'da uygulama yapan polis ekipleri, hakkında yakalama kararı bulunan M.K.(52) adlı şahsı yakalandı. Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli M.K.'nın, 13 Ocak 1998 yılında Adana'da öldürülen Mahmut Canpolat cinayetini azmettirdiği iddia edildi.

İddialara göre, 26 yaşındaki Mahmut Bulut, Eyüp'teki Apex İş Merkezi'ndeki iş yerinde 27 Ekim 1997 yılında öldürüldü. O tarihte polis tarafından yapılan çalışmalarda cinayet olayına karıştıkları belirlenen Aydın Z. ile Fevzi A., 5 Mayıs 1998 yılında yakalandı.

Polisin yaptığı soruşturmada, şüpheliler Aydın Z. ile Fevzi A., Mahmut Bulut'u öldüren kişinin Mahmut Canpolat olduğunu söylediği kaydedildi. İki zanlı tutuklanarak cezaevine gönderilirken, polis soruşturmayı derinleştirdi. Yapılan soruşturmada, 2 şüphelinin katil olarak iddia ettikleri Mahmut Canpolat'ın ise 5 ay önce Adana'da öldürüldüğü ortaya çıktı. 19 yıl önce gerçekleşen Mahmut Canpolat cinayetinin azmettiricisinin Adanalı işadamı M.K., olduğu iddia ediliyor.

İstanbul'da polis uygulamasında yakalanan M.K., işlemlerinin ardından bugün Bakırköy Adliyesine sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 19 Yıl Önce İşlenen Cinayetin Azmettiricisi Olduğu İleri Sürülen Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement