28 Haziran ve Tavşantepe'de Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika
Güncel

28 Haziran ve Tavşantepe'de Çalışmalar Sürüyor

28 Haziran ve Tavşantepe\'de Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit'e bağlı 28 Haziran ve Tavşantepe Mahalleleri'nde sokaklara asfalt ve parke döşeniyor.

20.06.2012 16:34

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin değişik noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Havaların ısınmasıyla birlikte hızlandırılan çalışmalar kapsamında İzmit'e bağlı 28 Haziran ve Tavşantepe Mahalleleri'nde sokaklara asfalt ve parke döşeniyor.

YAZICI ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ADI

Yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Genel Sekreter Yazıcı, yaşanan sıkıntıların giderildiğini söyledi. Kocaelililerin memnuniyetinin kendileri için en önemli nokta olduğunu belirten Genel Sekreter Yazıcı, bunun için aralıksız olarak çalıştıklarını vurguladı. İncelemede Genel Sekreter Yazıcı'ya Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay ve birim amirleri eşlik etti.

28 HAZİRAN MAHALLESİ'NDE PARKE ÇALIŞMALARI

Alt yapısı tamamlanan 28 Haziran ve Tavşantepe Mahalleri'nde çalışmalar devam ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerce mahalleler düzenleniyor. 28 Haziran Mahallesi'nde Turan Sokak, Şefkat Sokak, Üstünlük Sokak, Alkan Sokak, Garaj Sokak, Bayram Arslan Sokak, Okul Sokak, Kocatürk Sokak, Elmalı Sokak, Güneş Sokak, Dumanlı Sokak, Ercan Sokak, Melik Sokak, Adaletli Sokak, Şirinler Sokak, Feza Sokak, Sultan Sokak ve Derviş Sokak'ta çalışmalar yürütülüyor. Bordürleri tamamlanan sokaklarda parke çalışmaları devam edecek. Sokakların genişliği 6 metre olacak. 28 Haziran Mahallesi'nde yapılan çalışmalarda 18 sokakta 4 km yol yapıldı. Bazı Caddelerde beton atılırken 3000 m3 demirli beton kullanıldı.

TAVŞANTEPE MAHALLESİ'NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fen İşleri Dairesi Ekiplerince İzmit Tavşantepe Mahallesi'nde Esen Sokak, Güray Sokak, Bora Sokak, Tavşantepe Caddesi ve Zengin Sokak'ta bordür parke çalışmaları sürüyor. Tavşantepe Mahallesi'nde asfaltlama çalışmaları da devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 28 Haziran ve Tavşantepe'de Çalışmalar Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement