'37 Ayda 4 Bin 419 Adet Faaliyet' - Son Dakika
Güncel

'37 Ayda 4 Bin 419 Adet Faaliyet'

\'37 Ayda 4 Bin 419 Adet Faaliyet\'

Semih Pala, 37 ay içerisinde 4 bin 419 adet faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

14.08.2012 20:26

Bursa ve Türkiye'ye yönelik yapılan çalışmalar sonucunda 'Yılın kent konseyi' seçildiklerini söyleyen Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, 37 ay içerisinde 4 bin 419 adet faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bursa Kent Konseyi Başkanı ve Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Genel Koordinatörü Mehmet Semih Pala, Bursa TV ekranlarında Arzu Parlak'ın sunduğu 'Gez Gör Anlat' adlı programa konuk olarak kent konseyinin işleyişleri ve Merinos AKKM'de gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verdi. Bursa Kent Konseyi'nin, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile uyum içerisinde çalışması sonucu Türkiye'nin en aktif ve en dinamik kent konseyi olduğunu söyleyen Pala, Türkiye'ye örnek çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. 4 meclis, 34 ayrı çalışma grubu, 750'ye yakın kurumsal katılımcı ve yüzlerce gönüllü ile 37 ay içerisinde 4 bin 419 etkinlik gerçekleştirdiklerini vurgulayan Pala, Bursa markası oluşturduklarını anlattı. Pala, "Başarımızdaki en büyük etken, toplumsal denge çizgisi anlayışımız, herkese ve her kesime hitap ediyor oluşumuz ve herkese toplantılarda mikrofon vermemizdir. Bursa'yı ilgilendiren her konuyu gündemimize alıyoruz, tartışıyoruz ve konuşuyoruz" dedi.

Merinos AKKM çalışmaları hakkında da bilgiler veren Pala, kongre merkezinin herkese ve her kesime açık vizyonu ile Bursa Modeli işletme ve yönetim anlayışı ile işletildiğini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediyesi yönetim anlayışı sonucunda, Merinos AKKM'de iki yılda 1441 etkinlik yapıldığını ve bir milyon kişi hareketi olduğunu anlatan Pala, Merinos AKKM'nin Bursa'nın sosyal ve kültürel hareketlerinin merkezi haline geldiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel '37 Ayda 4 Bin 419 Adet Faaliyet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement