5. Bodrum Uluslararası Açık Deniz Balık Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

5. Bodrum Uluslararası Açık Deniz Balık Turnuvası Sona Erdi

5. Bodrum Uluslararası Açık Deniz Balık Turnuvası Sona Erdi

30 tekne ile 180 yarışmacının katıldığı ve 3 gün süren turnuvada dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi

28.10.2013 12:48

5. Bodrum Uluslararası Açık Deniz Balık Turnuvası, ödül töreni ile sona erdi.

Bodrum'da Uluslararası Olta Balıkçılığı Federasyonu tarafından düzenlenen turnuvaya 30 tekne ile 180 yarışmacı katıldı. Bodrum açıklarında üç gün yarışlar yarışlarda en büyük balık seçildi.

Bodrum Milta Marina'da düzenlenen ödül töreninde balıkların ölçümü yapıldı ve dereceye giren yarışmacılara ödülleri verildi.

Uluslararası Olta Balıkçılığı Federasyonu Türkiye Temsilcisi ve yarışmanın baş hakemi Serdar Günseren, gazetecilere yaptığı açıklamada, 3 gün süren yarışlara 30 tekne ile 180 yarışmacının katıldığını, son gün dereceye girenlere ödüllerini verdiklerini söyledi.

Bodrum Marin Grubu sahibi ve Organizatör Haluk Tepe ise 5 yıldır yaptıkları organizasyonun giderek büyüdüğünü belirtti. Turnuvada 30 takımın çok iyi mücadele ettiğine işaret eden Tepe, "Bu turnuvanın yapılma amacı, Bodrum'daki turizm faaliyetlerini sezon sonuna taşımak ve buradaki turizm renkliliğini arttırmaktı. Yavaş yavaş hedefe gidiyoruz. Önümüzdeki daha iyi bir turnuva geçireceğimizi düşünüyorum. Tüm sponsorlara ve katılımcılara teşekkür ediyorum" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 5. Bodrum Uluslararası Açık Deniz Balık Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement