KÜTAHYA'DA 6'NCI KEZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANAN DOKTOR, POLİSE SALDIRIDAN TUTUKLANDI - Son Dakika
Güncel

KÜTAHYA'DA 6'NCI KEZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANAN DOKTOR, POLİSE SALDIRIDAN TUTUKLANDI

KÜTAHYA'da daha önce 5 kez alkollü araç kullanırken yakalanarak ehliyetine 2035 yılına kadar el konulan doktor İsmail Ayvaz (47), polisin ihtarına uymayıp kaçtı.

04.03.2023 12:55  Güncelleme: 13:06

KÜTAHYA'da daha önce 5 kez alkollü araç kullanırken yakalanarak ehliyetine 2035 yılına kadar el konulan doktor İsmail Ayvaz (47), polisin ihtarına uymayıp kaçtı. Yaklaşık 20 kilometre süren takibin ardından yakalanan Ayvaz'ın 6'ncı kez alkollü araç kullandığı tespit edildi. Hakkında işlem yapan polis ekiplerine saldıran Ayvaz, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kütahya'da aile hekimi olan İsmail Ayvaz, gece yarısı 43 ABN 231 plakalı otomobiliyle Cemalettin Mahallesi Adnan Menderes Caddesine geldi. Burada uygulama yapan polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri İsmail Ayvaz'ın aracını durdurmak istedi. İhtara uymayan Ayvaz, eşi ve annesinin de bulunduğu otomobille kaçtı. Polis ekiplerince yaklaşık 20 kilometre takip edilen Ayvaz, Yaylababa köyünde durduruldu.

KAN TESTİ YAPILDI

Alkollü olduğu belirlenen İsmail Ayvaz, hakkında işlem yapmak isteyen polis ekibine saldırdı. Polisin zor kullanarak yakaladığı Ayvaz, dini nikahlı eşi ve annesi gözaltına alındı. Alkolmetreyi üflemeyi kabul etmeyen Ayvaz'dan hastanede kan örneği alınarak test yapıldı. Sağlık kontrolünden geçirilen İsmail Ayvaz, annesi ve eşi ifadeleri için Şehit Mehmet Kartal Polis Merkezi Amirliğine götürüldü. Anne N.A. (63) ve dini nikahlı ve yabancı uyruklu eşi B.M. (43) ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

POLİSE SALDIRIDAN TUTUKLANDI

Doktor İsmail Ayvaz ise işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen Ayvaz, polise mukavemet suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Doktor İsmail Ayvaz'ın bundan önce de ilki 2017 yılında olmak üzere 5 kez alkollü araç kullanırken yakalanarak ehliyetine el konulduğu tespit edildi. Soruşturma sürüyor.

KÜTAHYA\'DA 6\'NCI KEZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANAN DOKTOR, POLİSE SALDIRIDAN TUTUKLANDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KÜTAHYA'DA 6'NCI KEZ ALKOLLÜ ARAÇ KULLANIRKEN YAKALANAN DOKTOR, POLİSE SALDIRIDAN TUTUKLANDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet Yorulmaz: Bu rezil herif çıkıpta halende doktorluk yaparsa vay halimize ! Ceza aldığı için doktorluğu iptal olsun yoksa Gaybi Efendi Mahallesinde icabına bakarlar bunun.İnşaallah o yabancı uyruklu karısınında oturma izni yokturda sınır dışı edilimiştir 8 2 Yanıtla

Advertisement