ABD'li Yetkili Ankara Garı Önüne Karanfil Bıraktı - Son Dakika
Güncel

ABD'li Yetkili Ankara Garı Önüne Karanfil Bıraktı

ABD\'li Yetkili Ankara Garı Önüne Karanfil Bıraktı

ABD'li yetkili Ankara Garı önüne karanfil bıraktı Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen ABD'li yetkili 'Barış Mitingi' öncesi meydana gelen patlamaların gerçekleştiği Ankara Garı önüne gelerek ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile karanfil bıraktı.

20.10.2015 12:50

ABD'li yetkili Ankara Garı önüne karanfil bıraktı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen ABD'li yetkili 'Barış Mitingi' öncesi meydana gelen patlamaların gerçekleştiği Ankara Garı önüne gelerek ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile karanfil bıraktı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa ve Avrasya İşlerinden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Victoria Nuland, ABD'nin Ankara Büyükelçisi John Bass ile birlikte Ankara'da 10 Ekim'de düzenlenecek olan 'Barış Mitingi' öncesi meydana gelen ve 102 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırılarının gerçekleştiği Ankara Garı önüne geldi. Saldırı hakkında büyükelçi Bass'dan bilgi alan Nuland, daha sonra patlamaların yaşandığı yerlere karanfil bırakarak saygı duruşunda bulundu. İki yetkili daha sonra tren garı önünden ayrıldı.

GÖRÜNTÜ: Nuland'ın gelmesi

Büyükelçi'nin Nuland'a bilgi vermesi

Nuland'ın karanfil bırakması ve saygı duruşu

Patlamanın yaşandığı yerden görüntü

Genel ve detay görüntüler

HABER-KAMERA: TAHSİN GÜNER/ ANKARA (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ABD'li Yetkili Ankara Garı Önüne Karanfil Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement