Abdulkadir Çat Madalya Kazanan Katarecileri Kabul Etti - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat Madalya Kazanan Katarecileri Kabul Etti

Abdulkadir Çat Madalya Kazanan Katarecileri Kabul Etti

Abdulkadir Çat, 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'ndan başarılarla dönen Seydişehir Belediyesi Karate Takımı Sporcularını kabul etti.

05.09.2013 11:18  Güncelleme: 11:23

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, geçtiğimiz günlerde Erzurum'da düzenlenen 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'ndan başarılarla dönen Seydişehir Belediyesi Spor Kulübü Karate Takımı Sporcularını makamında kabul etti.

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat 10. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası'nda 30 Kg' da ikincilik madalyası kazanan Ulviye Karaboğa ve 57 Kg' da üçüncülük madalyası kazanan Ramazan Ateş ile antrenörleri Ali Osman Güler'i elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat önemli başarılara imza atan sporcularla gurur duyduklarını ifade ederek buradaki konuşmasında şunları söyledi: "12 Ülkeden 1700 sporcunun katıldığı uluslararası bir organizasyonda 2. ve 3. olmak Seydişehirimiz ve Belediyemiz adına son derece önemli bir sonuç. Seydişehir Belediyesi'nin ismini orada duyurduğunuz ve İlçemizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizlere şahsım ve halkım adına teşekkür ediyorum.Bizleri onurlandırdınız. Ne mutlu sizlere, ailelerinize ve hocanıza.Sizleri kutluyorum" dedi.

Seydişehir Belediyesi Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Ali Osman Güler ise Sayın Başkanım bizlere desteklerinizi esirgemediğiniz için tüm sporcularım ve şahsım adına size şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat Madalya Kazanan Katarecileri Kabul Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement