Abdulkadir Çat Tıp Bayramında Doktorları Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Abdulkadir Çat Tıp Bayramında Doktorları Unutmadı

Abdulkadir Çat Tıp Bayramında Doktorları Unutmadı

Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat,hekimleri 14 Mart Tıp Bayramı'nda yalnız bırakmadı.

15.03.2013 15:47

Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Seydişehir Devlet Hastanesinde hizmet veren doktorlarla Aile Hekimliklerinde görev yapan hekimler ve özel muayenehaneleri olan diş hekimleri dahil tüm hekimleri tek tek ziyaret ederek günün anısına karanfil hediye etti.

Başkan Çat ziyaretleri esnasında karşılaştığı hastalarla da yakından ilgilendi. Hastalara acil şifalar dileyerek; geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaretlerine Aile Hekimliklerinden başlayan Çat;"Hekimlerimize karşı vefa borcumuzun bir ifadesi olarak halkım ve hemşehrilerim adına Tıp Bayramınızı kutlamak istedik. Merhaba diyelim hatırlarınızı soralım istedik. Sağlık alanında yapmış olduğunuz hizmetler ve özverili çalışmalarınız, halkımızın sağlığına göstermiş olduğunuz itina için teşekkür ediyoruz.Bizim için değerli ve önemlisiniz" dedi.

Hekimlerle ortak noktalarının insan odaklı hizmet anlayışı olduğunun altını çizen Başkan Çat:" Belediyeciliğin klasik anlamda yol,su,alt yapı hizmetlerinin dışına çıkarak; eğitim, kültürel ve sosyal hayatta topluma birlikte hizmet ettiğimiz kıymetli insanlarımızın bizim için ne kadar değerli olduklarını hissettirmenin de asli görevimiz olduğunu düşünüyoruz.Her zaman siz değerli hekimlerimizin yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz. Sizler toplumumuzun olmazsa olmazlarısınız. Allah sizlerden razı olsun. Ülke gündemini meşgul eden sıkıntılarınızdan ve problemlerinizden uzak ortamlarda mesleğinizi icra edebilmenizi temenni ediyorum. 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyor; insanlarımızın acısını azaltarak derdine derman olmayı amaç edindiğiniz bu kutsal görev yolculuğunuzda başarılar diliyorum." dedi.

Belediye Başkanı'nın sürprizi karşısında memnuniyetini dile getiren doktorlar ;"Sn Başkanım böyle bir günde sizin tarafınızdan hatırlanmak bizi son derece mutlu etti.Bundan daha değerli bir hediye düşünemiyoruz. Bunca yıllık görev süremizde sizin gibi bizi düşünen,bu günümüzde bizi her zaman yalnız bırakmayan böyle bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için gurur duyuyoruz.Sizin gibi bir Belediye Başkanını Allah başımızdan eksik etmesin" diyerek teşekkürlerini sundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Abdulkadir Çat Tıp Bayramında Doktorları Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement