Adana Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef Sıfır Kaza ve Ölüm - Son Dakika
Güncel

Adana Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef Sıfır Kaza ve Ölüm

Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef sıfır kaza ve ölümÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Orhan Yegin, çalışma hayatında sıfır kaza ve ölüm hedeflediklerini söyledi.

14.07.2017 19:24

Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef sıfır kaza ve ölüm

ÇALIŞMA ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Orhan Yegin, çalışma hayatında sıfır kaza ve ölüm hedeflediklerini söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yardımcısı Orhan Yegin, bakanlığın üst düzey bürokratlarıyla birlikte Adana'ya geldi. 'Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği' etkinlikleri kapsamında Adana Sanayi Odası'nda düzenlenen 'İş Sağlığı ve Güvenliği' toplantısına katılan Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, iş dünyası temsilcilerine seslendi. 15 Temmuz'dak darbe girişimini kınayan Yegin, Türkiye'nin teröre ve FETÖ'ye karşı mücadele ederken aynı zamanda çalışma hayatında da önemli atılımlar yaptığını söyledi.

Bakanlığın çalışmalarından ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan 'Çalışma Hayatında Milli İstihdam Seferberliği'ne ilişkin bilgiler sunan Bakan Yardımcısı Orhan Yegin, iş sağlığı ve güvenliğine ilişkin ise şunları kaydetti:

"Baharın gelmesi ve inşaat sezonunun açılmasıyla beraber, madenlerde faaliyetlerin artmasıyla beraber, muhtemel iş kazaları riskinin oluştuğu ortamla beraber, İstanbul'da 3'üncü havalimanı inşaatında mart sonunda inşaat firmaları, işçi temsilcileri ve tüm ilgili muhatapların katılımıyla 'Hedef Sıfır' mutakabatı imzalandı. 2017 yılında Türkiye'de herkes üzerine düşeni yapma iradesini ortaya koyarak çalışma hayatında iş kazalarını minimize etmek ve sıfır ölüm gibi bir noktaya gelmekti. Bu iradeyi herkes ortaya koydu ve bu yolda çalışıyoruz."

Toplantının basına kapalı kısmında Bakan Yardımcısı Orhan Yegin ve bakanlık bürokratları katılımcıların sorularını yanıtladı.

Adana Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef Sıfır Kaza ve Ölüm
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Bakan Yardımcısı Yegin: Hedef Sıfır Kaza ve Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement