Adana Motosiklete 3 Kişi Binerek Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı Hd - Son Dakika
Güncel

Adana Motosiklete 3 Kişi Binerek Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı Hd

Adana'da polis motosiklete 3 kişi binerek kapkaç yapan, O.A (17) ve Serhat Yüksekyayla'yı (20), 200 güvenlik kamerası inceleyerek yakaladı.

02.09.2018 13:53

Adana'da polis motosiklete 3 kişi binerek kapkaç yapan, O.A (17) ve Serhat Yüksekyayla'yı (20), 200 güvenlik kamerası inceleyerek yakaladı. Ekipler kimliğini belirledikleri diğer şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olay, Yüreğir Mahallesi Atakant ve PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, O.A ve Serhat Yüksekyayla, cep telefonuyla konuşan İbrahim Dinç'in (35) yanına yaklaşıp elindeki cep telefonunu aldı. Şüpheliler daha sonra motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Bu olaydan sir süre sonra şüpheliler, bu kez PTT Evleri Mahallesi'nde sokakta yürüyen Hürmüz Dinçer'in (40), içinde 500 lirası ve kredi kartları bulunan çantası kapkaç yöntemiyle çaldı. Vatandaşları şikayeti üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, olayların meydana geldiği yerlerdeki 200 güvenlik kamerasını incelemeye aldı. Ekipler görüntülerdeki kişilerin, O.A ve Serhat Yüksekyayla olduğunu saptadı. Polis, adreslerini tespit ettiği şüphelileri eş zamanlı operasyonla evlerinde yakaladı.

MOTOSİKLETE 3 KİŞİ BİNDİLER

Ekipler, güvenlik kamerasını incelediklerinde ise, şüphelilerin motosiklete 3 kişi binerek olayları gerçekleştirdiği fark etti. Ayrıca zanlıların kapkaç yaptıktan sonra trafikte hızlı bir şekilde ilerlediği ve diğer araç sürücülerini diğer araç sürücülerinde tehlikeye soktukları saptandı. Sorgularında ceh telefonların sattıklarını, söyleyen şüpheliler, Evden kaçtık, parasız kalınca da kapkaç yapmaya karar verdik. Yaptıklarımız için çok pişmanız. Çantadaki 500 lirayı aramızda paylaştık. Geri kalanları da çantayla çöpe attık dedi. O.A ve Serhat Yüksekyayla çıkarıldığı nöbekçi mahkemece tutuklandı.

Polis diğer şüpheliyi yakalamaya çalışıyor

Adana Motosiklete 3 Kişi Binerek Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Motosiklete 3 Kişi Binerek Kapkaç Yapan Şüpheliler Yakalandı Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement