Add Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Emet'te Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Add Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Emet'te Yapıldı

Add Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Emet\'te Yapıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Kütahya’nın Emet ilçesinde yapıldı.

19.12.2017 17:12

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Kütahya'nın Emet ilçesinde yapıldı.

Emet Termal Resort Emeti Hatun Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Tansel Çölaşan yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları, Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kale, Genel Sekreter Öner Tanık, Genel Sayman Zafer Erdemli, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Emre Altınışık, Dursun Ali Toraman, 14 Şube Başkanı ve Kütahya İl ve İlçe Şube Başkanları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan oturumun açış konuşmasını yapan Emet ADD Şube Başkanı Erol Usta, Milli Mücadele döneminde Atatürk'ün emri ile Anadoluya geçen Kuvayi Milliyeci doktorlardan Dr. Fazıl Doğan'ın batıda ilk defa Müdafaa Cemiyetlerinden birini kurduğu ve hükümet baskını, Cevizdere Zaferi gibi direniş hareketlerinin Genel Kurmayca da tescillendiğini söyleyerek, Emet ilçesinde genel merkezi ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti.

ADD Genel Başkan Yardımcısı Tolga Kale, toplantıyı özellikle Emet ilçesinde yapmak için mücadele ettiklerini ifade ederek, "İstedik ki yönetim kurulu üyelerimiz, Genel Başkanımız, şubelerimiz Anadolu en ücra köşelerinde virajlı yollardan geçilerek gelinen kasabalarda nasıl Atatürkçülük mücadelesi verildiğini görsünler. Bugün burada otel olmasa bile çadır kurup çadırda bu toplantıyı gerçekleştirirdik. Atatürkçü mücadelemize taşralarda etkin hale getireceğiz" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan Genel Başkan Tansel Çölaşan, Emet ilçesinde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Toplantımıza katılan şubelerimize ev sahipliği yaparak böyle güzel bir ortamda bu etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan Emet Şubemize teşekkür ediyorum "diye konuştu.

Yaklaşık 6 saat süren toplantıda şube başkanları ile istişare görüşmeleri yapılırken, toplantı sonunda Başkan Erol Usta, Genel Başkan Çölaşan ve Başkan Yardımcısı Kale'ye bor madeni takdim etti. Gecede Emet Termal Resort Müdürü Ramazan Sezer'de Tansel Çölaşan'a günün anısına çini tabak hediye etti. Gecede Simav ADD başkanı Gülcan Bütün'ün kurduğu köy Cumhuriyet Evleri üyesi gençler ile birlikte yaptığı konuşma büyük ilgi gördü.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Add Ege İlleri Eşgüdüm Toplantısı Emet'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement