Adıyamanlılar Vakfı Öğrenci Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Adıyamanlılar Vakfı Öğrenci Evlerini Ziyaret Etti

Adıyamanlılar Vakfı Öğrenci Evlerini Ziyaret Etti

Adıyamanlılar Vakfı yöneticileri "Öğrenci Evi Buluşmaları" kapsamında İstanbul'da okuyan bursiyer öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak için öğrenci evlerini ziyaret ettiler.

07.03.2014 14:26

İlk öğrenci evi buluşması, İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği bölümü öğrencisi Muhammed Poyraz ve arkadaşlarının öğrenci evinde yapıldı. Öğrenci evi buluşmasına Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Memet Yalçın, Mezunlar Komisyonu Başkanı Hüseyin Teke ve Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç ile İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okuyan 18 öğrenci katıldı. Gecede "üniversite gençliğinin kendini yetiştirme ve geliştirme yöntemleri" konusunda öğrenciler ile muhabbet tadında fikir teatisinde bulunuldu.

Öğrenci evi buluşmaları ile ilgili bilgi veren Burs Komisyonu Başkanı Ramazan Oruç; "öğrencilerimize yönelik vakıf merkezimizde yaptığımız etkinlikler ile bir aile ortamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu aile ortamını pekiştirmek için öğrencilerimiz ile yaptığımız ev buluşmalarında, çiğköfteli muhabbet ortamında bilgi alışverişi yapıyoruz. Ayrıca öğrencilerimizin kendi aralarında ve vakfımızın yöneticileri ile kaynaşmalarını sağlamayı hedefliyoruz. Güzel bir kaynaşma ortamının oluştuğu öğrenci evleri buluşmalarımız her hafta bir öğrenci evinde devam edecektir" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Adıyamanlılar Vakfı Öğrenci Evlerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement