''Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!'' - Son Dakika
Güncel

''Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!''

\'\'Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!\'\'

ATCOM heyetini VINTAGE'in kurucusu Levent Demirgil, iş ortakları Süleyman Başköylü ve Musa Çelik karşıladılar.

10.03.2012 10:27

ATCOM Kurucu Üyesi Demirgil: Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!

Amerikan Türk Ticaret Odası (ATCOM) yönetimi, ATCOM kurucu üyelerinden VINTAGE Food'un New Jersey'deki yeni tesislerine "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi. ATCOM heyetini VINTAGE'in kurucusu Levent Demirgil, iş ortakları Süleyman Başköylü ve Musa Çelik karşıladılar.

ATCOM heyetine yeni tesisleri gezdiren Levent Demirgil, Vintage Food hakkında gezi esnasında ziyaretçilerine detaylı bilgi verdi: "Daha önce Brooklyn, New York'ta faaliyet gösteren işletmemiz, şimdi 148,000 sqf (13,750 m2) büyüklüğündeki Kearny, New Jersey'deki yeni tesislerine taşındı. Bu tesisler Vintage Food'un ileriye yönelik hedeflerine göre seçildi ve tasarlandı. Bu tesislerde 36,000 sqf (3,350m2) büyüklüğünde soğutma ve dondurma depolarımız ve 60 konteynir kapasitemiz var. Günlük filomuz soğutma teçhizatlı 5 konteynir römork (trailer), 6 tır ve 2 kapalı minibüsten oluşmaktadır."

Vintage Food'un ulusal dağıtım sistemi hakkında da misafirlere bilgi veren Demirgil, "Vintage ulusal bir şirket olarak tüm Amerika çapında binlerce gıda işletmesine hizmet vermektedir. Doğu yakasından, Batı yakasına kadar tüm ülke çapında düzenli dağıtım yapmaktayız. Örneğin, Doğu yakasına haftalık, Orta Batı ve Güney ABD bölgesine iki haftada bir, Batı yakasına ise aylık teslimat yapıyoruz. 20 dinamik satış elemanından oluşan bir satış ekibimiz var. Yerel satış elemanlarımız New Jersey ve New York bölgesine, ulusal satış ekibimiz de ABD'nin önemli bölgelerine belli üstlerden hizmet vermektedir. Doğu yakasına Boston'dan, Batı yakasına Los Angeles'tan, Güney ABD bölgesine Houston'dan, Orta Batı bölgesine ise Şikago'dan servis yapmaktayız. Ayrıca eyalet dışından müşterilere hizmet veren çağrı ve internet merkezlerimiz bulunmaktadır" dedi.

Amerika'daki en büyük Türk gıda firmasını kuran Levent Demirgil, esasında daha çok büyüme potansiyelleri olduğunu ancak bunun için güçlü bir topluma ve işletmeler ağına ihtiyaç duyulduğunu belirtti ve "Bizim ağaç değil orman olmamız gerek! Ne kadar çok Türk işletmesi olursa etrafta, bizim için de herkes için de iyidir. O yüzden ATCOM'un Amerika'daki Türk firmalarının sayısının ve gücünün artırılmasına yönelik çalışmaları çok isabetli. Zira, büyümek için dayanışmak ve paslaşmak şart!" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Ağaç Değil, Orman Olmalıyız!'' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement