Ağrı'da Yibo'lar Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika
Güncel

Ağrı'da Yibo'lar Arası Futbol Turnuvası

Ağrı\'da Yibo\'lar Arası Futbol Turnuvası

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği YİBO'lar arası futbol turnuvasında Patnos Aktepe Yatılı İlköğretim Bölge Okulu birinci oldu.

28.04.2012 02:34  Güncelleme: 02:32

Ağrı'nın Hamur ilçesinde düzenlenen YİBO'lar arası futbol turnuvasında il genelinde 8 YİBO takımı katıldı. Kapalı halı saha ile Hamur YİBO Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Taşdan, Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürü Atilla Aslan, Hamur İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kurtbey Hatunoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak," Öğrenciler arasında kaynaşmayı ve birlikteliği sağlamak amacıyla değişik sportif ve kültürel aktiviteler planlamıştık. Bu faaliyetler çerçevesinde bugün Hamur İlçesi'nde Yatılı İlköğretim Bölge Okullar (YİBO) futbol turnuvası düzenliyoruz. Daha önce de Ağrı merkezde YİBO'lar arası şarkı yarışması düzenlemiştik. Şimdi de futbol turnuvası düzenledik.

Bundan sonra da etkinliklerimiz devam edecektir. Bundan sonra Diyadin'de satranç turnuvası son olarak da Doğubayazıt'ta tarihi İshak Paşa Sarayı'nda bilgi yarışması düzenleyeceğiz. Bütün bu etkinliklerdeki amaç yurtları kalan ve aile ortamından uzak kalan öğrencilerimiz arasında birlikteliği, kaynaşmayı ve paylaşmayı sağlamaktır" dedi. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'ın başlama vuruşu ile başlayan turnuvada büyük çekişmeye sahne oldu.

Final maçında Aktepe YİBO ile Hamur YİBO karşı karşıya geldi. Maçın galibi olan Patnos Aktepe YİBO futbol takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Hamur YİBO ikinci, Ozanlar YİBO üçüncülüğü elde etti. Turnuvaya katılan tüm takımları kutlayan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak, dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ağrı'da Yibo'lar Arası Futbol Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement