Ağrı Halkı Sandık Başına Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Ağrı Halkı Sandık Başına Gidiyor

Ağrı Halkı Sandık Başına Gidiyor

Ağrı’da tekrarlanacak olan 1 Haziran seçimleri öncesi tüm partiler çalışmalarını bitirdi.

31.05.2014 15:39

Ağrı’da tekrarlanacak olan belediye başkanlığı seçimleri için tüm partiler seçim çalışmalarını bitirirken, halk seçimlerin huzur ve güven içerisinde geçmesini istiyor. İptal edilen 30 Mart seçimleri Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) ile Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) arasında büyük çekişmeye sahne olmuş ve seçimi 10 oy fakla BDP adayı Sırrı Sakık kazanmıştı. Yapılan itirazlar sonucu önce oyların tekrar sayımına karar verilmiş daha sonra ise seçimler iptal edilmişti.

Seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesini temenni ettiğini ifade eden Mehmet Erat isimli vatandaş, “Öncelikle şunu vurgulamak lazım bu bir yenileme seçimi, 30 Mart seçimlerinin devamı olan bir seçim. Seçimin ilimize, bölgemize, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin özgürce oyunu kullanabilmesi açısından her iki partinin de ciddi anlamda halkın sağduyusuna saygı göstererek seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesinin diliyorum. Tabii ki kimin memlekete faydalı olacabileceğine halkımız karar verecek. Kimin hizmet edebileceğini halkımız karar verecek. Halkın hizmetine kendisini adamış olabilecek adaylarımızın duygu ve düşüncelerine ipotek koymadan gerçek bir seçimin olması gerektiğini ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Seçimlerin iptal olmasının Ağrı için iyi olduğunu söyleyen vatandaşlardan Fatih Tuğrul, “Seçimlerin iptal olması bir yönden iyi oldu aslında. Şuana kadar görünmez bir il konumundaydık. Bu dönem artık yatırımların başladığı bir dönem oldu bizim için. Daha önceki yatırımlar belki sıralaması geç geliyordu. Şimdi öyle bir sistem oturdu ki. Artık Ağrı bilinmeye başladı. Yavaş yavaş Ağrı’nın bir değeri, bir önemi olmaya başlandı. Biz Ağrılılar olarak bu durumdan memnunuz ama seçimlerin bu boyuta gelmesi tabii bizi üzüyor. Olması gereken şeyler olmadı, yapılması gereken şeyler vardı, geç yapıldı. İnşallah bu seçimde iyi olan taraf kazanır” dedi.

AHMET YILMAZ

AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ağrı Halkı Sandık Başına Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement