Ahmet Tek'ten Keşan Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Ahmet Tek'ten Keşan Belediyesi'ne Ziyaret

Ahmet Tek\'ten Keşan Belediyesi\'ne Ziyaret

Keşanlı atlet Ahmet Tek, 15 Mayıs 2012 Salı günü Mustafa kemal Paşa Mahallesi Muhtarı ve Kent Konseyi Başkanı Bayram Ali Kalfalar ile Keşan Belediyesi'ne gelerek burada Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Kılavuz'u ziyaret etti.

15.05.2012 20:39  Güncelleme: 20:37

Kılavuz, belediye olarak her zaman destek verdikleri Ahmet Tek'i kazandığı son başarıdan dolayı kutladı ve bundan sonraki spor yaşamında başarılar dileyerek belediye olarak Tek'e her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kalfalar'da Tek'i başarılarından dolayı kutladıklarını ve gurur duyduğunu belirterek "Ahmet Tek'in başarıları gençlerimizin önünü açacak olup kendisi gençlerimize örnek olacaktır. Tek, Rol model bir sporcu kardeşimiz olacak. Bademlik İlköğretim Okulu mezunu olan Tek bölgedeki gençlere spor anlamında örnek olacak. Biz de kendisine gerekli her türlü desteği vermeye hazırız.

Ahmet Tek'de kendisine bugüne kadar her zaman sahip çıkan Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'na Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Bayram Ali Kalfalar'a teşekkür ederek, "Ben Keşanlı bütün genç arkadaşlarımızı spora eğilmeye davet ediyorum. Ben de elimden geldiğince ilimizi ve ilçemizi temsil etmekten mutluluk duyuyorum.

Bundan böyle Trakya Yıldızı Spor Kulübü'nün sporcusu oldum. Lisansım çıktı. Bu kulüpte başarılı olarak Milli Takım'a seçilmeyi hedefliyorum. 17-23 Mayıs 2012 tarihleri arasında Edirne'de yapılacak Mili Takım seçmelerine katılacağım. Burada başarılı olarak Milli Takıma girmek istiyorum" dedi.

Ahmet Tek, Bozcaada Yarı Maratonu'nda 39 dakika 51 aniye ile 4.olurken aynı zamanda bu derece ile Avrupa 5.liğini de kazanmış oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Tek'ten Keşan Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement