Aile Haftası - Canten Kaya Semineri - Son Dakika
Güncel

Aile Haftası - Canten Kaya Semineri

Aile Haftası - Canten Kaya Semineri

"El Uzatılmayan Genç Kalmasın" Projesi kapsamında finanse edilen "Evlilikte Mutluluğun Sırları" temalı konferansa İletişim uzmanı ve eğitimci Canten Kaya katıldı.

20.05.2013 15:39

16 Mayıs Perşembe günü Belediye Kültür Merkezinde, Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Sosyal Destek programı (SODES) kapsamında desteklenen "El Uzatılmayan Genç Kalmasın" Projesi kapsamında finanse edilen "Evlilikte Mutluluğun Sırları" temalı konferansa İletişim uzmanı ve eğitimci Canten Kaya katıldı.

Vali yardımcısı Mutlu Akyol başta olmak üzere, belediye başkanvekili, il müftüsü, kurum amirleri, üniversite öğretim üyeleri, öğrenci ve veliler dahil olmak üzere pek çok kişi programı izlemek için salonu doldurdu.

Psikolog Kadriye Melda Demirhan'ın sunuculuğunu yaptığı programın açılış konuşmasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan yaptı. Çakan konuşmasında "Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 20 Eylül 1993 tarihinde almış olduğu bir karar ile 15 Mayıs gününü "Uluslararası Aile Günü" olarak ilan etmiştir. Uluslararası toplumun aileye verdiği önemi de gösteren söz konusu karar doğrultusunda 1994 yılından itibaren aralarında ülkemizin de bulunduğu birçok ülke, 15 Mayıs gününün içinde bulunduğu haftada ailenin önemini vurgulayan konferanslar, radyo ve televizyon programları ile kültürel etkinlikler gerçekleştirmiştir. Kurumumuzda bu kapsamda siz kıymetli katılımcıların faydalanması amacıyla böyle bir program tertip etmiş bulunmaktayız." dedi.

Açılış konuşmasından sonra Canten Kaya sahneye çıkıp Evlilikte mutluluğun sırları temalı konuşmasına başladı. Yoğun katılımın sağlandığı programda kimi katılımcılar ayakta izlemek durumunda kaldılar. 18 yaşına kadar kekeme olduğunu ifade eden Kaya, bu durumu nasıl yendiğini anlatmasıyla başlayan konuşması yaklaşık 90 dakika sürdü.

Seminer ve konferansları sıkıcı ortamlardan çıkarıp eğlendirici ve düşündürücü ortamlara dönüştürmesiyle bilinen Canten Kaya Bingöl Belediyesi kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda dinleyicilere düşündürücü ve eğlendirici anlar yaşattı.

Program Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Emin Çakan'ın Canten Kaya'ya teşekkür plaketi takdim etmesiyle sona erdi.

Programdan sonra misafirlere kokteyl verilerek programa son verildi.

Eğitim Seminerlerine devam edeceklerini belirten "El Uzatılmayan Genç Kalmasın" Projesi Koordinatörü Sosyolog Suat Alan, düzenledikleri bu programa katılan tüm misafirlere teşekkür ettiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Aile Haftası - Canten Kaya Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement