AK Parti Bu Sofrada Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Bu Sofrada Buluştu

AK Parti Bu Sofrada Buluştu

Şanlıurfa'nın merkez ilçe Haliliye Belediyesi'nin iftar programının konukları Ak Parti İl, İlçe, Merkez, İlçe Başkanları ve Meclis üyeleri oldu.

24.07.2014 13:41

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol'un davetlisi olarak İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Metin Çadırcı, Eyyubiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Yardımcısı Necmettin Sağlam, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Ak Parti Teşkilatı Merkez ve İlçe Encümenleri ve vatandaşlar iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar sonrası konuşma yapan Başkan Demirkol şunları söyledi; "Sayın Belediye Başkanlarım, başkan vekillerim ve belediye meclis üyelerimiz, ak parti ailesinin değerli mensupları başta il yönetimimiz olmak üzere bütün ilçelerimizden teşrif eden bu soframızı şereflendiren davetimize icabet eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bu sofrada Süleymaniye, Karşıyaka, Sırrın bölgesinde olmak üzere üç bölgede elhamdülillah çok şükür soframız devam ediyor toplamda 2800 kişiye iftar yemeği veriyoruz belki Türkiye'de ilk oluyor ama bu alanda 700 kişiye de sahur yemeği veriyoruz inşallah bu ramazanın son gününe kadar devam edecektir. Sahura hepinizi müsait olduğunuzda o sahurun manevi havasından feyzinden istifade etmek üzere hepinizi bekliyoruz."

Daha sonra bir konuşma yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ise "Haliliye Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten ramazan ayı boyunca bu meydanda olsun Süleymaniye'de olsun Sırrın'da olsun verdiği iftarlardan dolayı çok büyük boşluklar vardı. Fevzi başkanımız 'İftarı herkes herkes verir ama sahuru Haliliye verir' demişti sahur programıyla da Türkiye'de bir ilke imzasını atmıştır. Allah bize her zaman böylesi barış içerisinde bereketli sofralarda buluşmayı nasip eylesin" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Bu Sofrada Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement