Ak Partili Gençler Doğu'daki Okullarda Kütüphane Kurmak İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika
Güncel

Ak Partili Gençler Doğu'daki Okullarda Kütüphane Kurmak İçin Kampanya Başlattı

Ak Partili Gençler Doğu\'daki Okullarda Kütüphane Kurmak İçin Kampanya Başlattı

Ak Parti İl Gençlik Kolları, Doğu ve Güneydoğu illerindeki ilk ve ortaokullara kütüphane kurmak için kampanya başlattı.

16.09.2013 15:42

Ak Parti İl Gençlik Kolları, Doğu ve Güneydoğu illerindeki ilk ve ortaokullara kütüphane kurmak için kampanya başlattı. Kampanya hakkında konuşan Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin Gezi olaylarına atıfta bulunarak, "Hayır, gençlik şiddete başvurmuyor. İstanbul'daki gençlik ve Türkiye'deki gençlik şiddette değil birbirine sarılmaya, dostluğa, kardeşliğe ve kendini anlatmaya çalışıyor"

Ak Parti Gençlik Kolları Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da 11 ilde 39 ilçe 39 ilk ve ortaokula "Raflarda kalmasın kardeşlerimiz okusun" sloganıyla kütüphane kurma kampanyası başlattı. Toplanan kitaplar kolilere konularak ilçelere gönderilmek üzere hazır hale getirildi.

Kampanya hakkında bilgi veren Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin "Son günlerde gençler hep şöyle anılmaya çalışıldı. Kendi fikirlerini kendi düşüncelerini muhalifte olsalar ifade etmenin yollarını şiddete başvurarak belki bunu bir yol olarak gördüler. Gezi parkı ile başlayan ve daha sonrasında devam eden süreçlerin hepsinde her zaman ifade ettiğimiz gibi şayet farklı düşünüyorsak, şayet bu işin yanlış olduğunu düşünüyorsak eleştirilecek yerler muhakkak vardır. Hepimiz insanız ve noksanız. Bu manada biz bu düşüncelerimizin hepsini ancak sözlerimizle ifade ederiz. Ancak belki demokratik buradaki protesto hakkımızı kullanarak ifade ederiz. Bu manada sözlerin şiddetten çok daha önemli olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Kamuoyuna gençlerin şiddete başvurduğu yönünde bir algı oluştuğunu anlatan Gergin, "Hayır, gençlik şiddete başvurmuyor. İstanbul'daki gençlik ve Türkiye'deki gençlik şiddette değil birbirine sarılmaya, dostluğa, kardeşliği bunlarla beraber birbirini anlamaya ve anlamayla beraber empati yapmaya empati yaptıkça kendi derdini anlatmaya çalışıyor. Bizim gençlik hayalimiz budur. Bununla beraber elbette gençliğin yarınlara söyleyeceği sözleri olmalı ve olacaktır. ve yarına dair söyleyecekleri, biriktirecekleri yegane yer en başta küçük kardeşlerimiz için kütüphanelerdir" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ak Partili Gençler Doğu'daki Okullarda Kütüphane Kurmak İçin Kampanya Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement