Akbank'tan "Sosyal KOBİ" Oyunu - Son Dakika
Güncel

Akbank'tan "Sosyal KOBİ" Oyunu

Akbank\'tan "Sosyal KOBİ" Oyunu

Akbank'ın KOBİ'ler için geliştirdiği "Sosyal KOBİ" oyununu oynayanların sayısı 10 günde 15 bini geçti.

06.03.2013 15:25  Güncelleme: 15:26

Akbank'ın KOBİ'ler için geliştirdiği "Sosyal KOBİ" oyununu oynayanların sayısı 10 günde 15 bini geçti, 29 Mart'a kadar sürecek oyunda çekilişle üç oyuncuya hediyeler verilecek.

Akbank'tan yapılan açıklamaya göre, "Sosyal KOBİ" oyunu, KOBİ'lerin, sıfırdan kurdukları sanal şirket ile Akbank ürünlerini kullanarak büyüme modelleri oluşturmasını temel alıyor. Gerçek zamanlı Facebook oyununda, firmalar büyümek için fabrikasını geliştirirken yeni üretim makineleri alarak kapasitesini artırıyor, yeni departmanlar kurarak yönetim kadrosunu genişletiyor, depo ve nakliye filosu alarak lojistik alt yapısını güçlendiriyor.

Oyun 10 gün önce hayata geçmesine rağmen büyük bir ilgi ile karşılandı. 5 Mart itibarıyla oyuna katılanların sayısı 15 bini, Facebook'tan davet edilenlerin sayısı ise 100 bini aştı.

"Sosyal KOBİ", Akbank'a 2012 yılında, 15'in üzerinde yerel/ulusal ödül kazandıran "Kur Yönet" adlı oyununun geliştirilmiş bir versiyonu olarak tasarlandı. Bu oyunun Kur Yönet'den en önemli farkını ise, katılımcıların Facebook listesinde ve oyuncular arasında yer alan arkadaşlarını, oyunlarının içinde çeşitli görevlere ataması oluşturuyor.

Akbank'ın bu yeni uygulaması ile ilgili bilgi veren Akbank Ticari ve KOBİ Bankacılığı'ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Gür, oyunun, eğlencenin yanı sıra bilgi verme işlevine de dikkat çekerek, şunları kaydetti:

"Finansal olmayan hizmetler ile de her zaman KOBİ'lerin yanındayız. KOBİ'lerin hem iyi vakit geçirmesi hem de strateji geliştirmeleri amacıyla Sosyal KOBİ oyununu hazırladık. Bu oyunun girişimcilerimize de önemli bir fırsat sunduğunu düşünüyoruz. Girişimcilerimiz ve KOBİ'lerimiz bir işletme kurarak oyunun başlarında daha çok atölyeyi andıran şirketlerini geliştiriyor ve sanal ortamda iş yaşamının sert rekabet ortamı için son derece değerli deneyimler kazanıyorlar.

Oyunun büyük ilgi ile karşılanması son derece mutluluk verici. Detaylı bilgiye KOBİ'lere özel web sitemiz 'kobilersizinicin.com'dan ulaşılabiliyor."

-3 oyuncu çekilişle ödül kazanacak-

Sosyal KOBİ oyunu 29 Mart sonuna kadar "http://facebook.com/Akbank" ve

"htps://apps.facebook.com/akbanksosyalkobi" adreslerinden oynanabilecek. Katılımın ücretsiz olduğu oyunda çekiliş ile 3 oyuncuya Smart TV 40, Yeni iPad 32GB 4G ve Playstation 3 verilecek.

Muhabir: Murat Birinci

Yayıncı: Zekeriya Gülün - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akbank'tan 'Sosyal KOBİ' Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement