Akdeniz Bölgesinin En Ferah Adalet Sarayı Tamamlanıyor - Son Dakika
Güncel

Akdeniz Bölgesinin En Ferah Adalet Sarayı Tamamlanıyor

Akdeniz Bölgesinin En Ferah Adalet Sarayı Tamamlanıyor

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, Burdur’da görev yapan gazetecilere yapımı devam eden Burdur Adalet Sarayı inşaatını gezdirdi.

07.07.2014 14:52

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, Burdur'da görev yapan gazetecilere yapımı devam eden Burdur Adalet Sarayı inşaatını gezdirdi.

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Duran, Adalet Sarayının Şubat ayında teslim alınacağını belirtti. Duran, engellilere uyumlu bir bina planlaması ile yapıldığını söyledi. Modern bir bina olarak tasarlandığını kaydeden Duran, şöyle konuştu: "Doğalgazlı, 42 araçlık otopark, yemekhane olan modern bir bina. Merkezi ısıtma ve soğutma var. Her odada kontrol paneli olacak. Kapalı alanlar 5 katlı, toplam 15 bin metrekare, planlama doğrultusunda 13 Cumhuriyet Savcısı, 11 hakim odası gibi görünse de personel için ayrılan oda sayısı fazla olduğu için hakim ve savcılarımızda artış yaşandığında, odalarımız ihtiyacı karşılayacak. Duruşma salonu açısından çekilen sıkıntı, küçük alanlarda sıkışma yaşanıyor. Planlamada çok geniş mahkeme salonları yapılacak hatta 7+4 planlanmış, 11 mahkeme salonu olacak. Binamızda 7 asansör olacaktır."

Burdur Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Duran, gazetecilere binayı gezdirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Duran, burada gazetecilerle birlikte fotoğraf çektirdi. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Akdeniz Bölgesinin En Ferah Adalet Sarayı Tamamlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement