Ali Meşe Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ali Meşe Seçim Sonuçları

Ali Meşe Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Çeltik belediye başkan adayı olan Ali Meşe isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Çeltik belediye başkan adayı olan Ali Meşe isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Çeltik ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Ali Meşe isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Çeltik adayı Ali Meşe kimdir? AK Parti Konya Çeltik adayı Ali Meşe yüzde kaç oy aldı?

Ali Meşe Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Çeltik belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Meşe Çeltik ilçesinde % 69,87 oranında oy almıştır. Çeltik ilçesinde % 69,87 oranında oy olan Ali Meşe adlı AK Parti adayı toplamda 4.527 adet oy sayısına ulaştı.

Ali Meşe Kimdir?

Ali Meşe Seçim Sonuçları

Ali Meşe, 1984 yılında Konya'nın Çeltik ilçesinde doğdu. Çeltik Lisesi'nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan Meşe, kendi kurmuş olduğu inşaat şirketlerinde genel müdürlük ve yönetim kurulu başkanlığı yaptı. AK Parti İlçe Başkanlığı görevinde de bulunan Meşe, evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Çeltik ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ali Meşe Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement