Alkol Aldığı Bir Arkadışını Öldürdü, Diğerini Ağır Yaraladı - Son Dakika
Güncel

Alkol Aldığı Bir Arkadışını Öldürdü, Diğerini Ağır Yaraladı

Alkol Aldığı Bir Arkadışını Öldürdü, Diğerini Ağır Yaraladı

Bursa'da alkol alan 3 arkadaştan biri kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşlarından birini öldürüp diğerini de silahla yaraladı.

06.12.2012 09:51

Bursa'da alkol alan 3 arkadaştan biri kendisine küfrettiğini iddia ettiği arkadaşlarından birini öldürüp diğerini de silahla yaraladı. Zanlı polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanırken yaralı şahsın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay, saat 23.00 sıralarında Nilüfer ilçesi Küçük Sanayi Sitesi 41'inci bloktaki büfenin bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Recep Güler (59), arkadaşları Mehmet Uz (51) ile Süleyman Kayalı (59), Küçük Sanayi Sitesi 41'inci bloktaki bir büfenin bahçesinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra Uz ile Kayalı henüz belirlenemeyen bir nedenle Recep Güler'e küfretti. Bunun üzerine belindeki silahı çıkaran Recep Güler, önce Uz'u, sonra Kayalı'yı silahla vurarak olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Uz'un öldüğünü belirledi. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Kayalı'nın ise durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Cenaze, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan kaçan zanlı, kısa sürede Cinayet Büro ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkol Aldığı Bir Arkadışını Öldürdü, Diğerini Ağır Yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement