Allianz'dan Özel Sağlık Sigortalarında Avantajlar - Son Dakika
Güncel

Allianz'dan Özel Sağlık Sigortalarında Avantajlar

Allianz\'dan Özel Sağlık Sigortalarında Avantajlar

Allianz Sigorta, 1 Haziran itibariyle özel sağlık sigorta poliçelerinde kaçırılmayacak indirim oranları sunuyor.

04.06.2012 13:27  Güncelleme: 13:26

Türk halkının sigorta ihtiyaçlarına A'dan Z'ye çözümler sunan Allianz Sigorta, 1 Haziran itibariyle özel sağlık sigorta poliçelerinde kaçırılmayacak indirim oranları sunuyor. İlk kez sağlık sigortasına sahibi olacak kişiler %40'a, halen sağlık sigortasına sahip olup Allianz'ı tercih edecekler ise hasarsızlık durumuna göre farklı oranda indirimlerden faydalanabiliyor.

Türkiye'deki 200.000'i aşkın sigortalısıyla, özel sağlık sigortası pazarının öncüsü Allianz Sigorta, Haziran ayında başlamak üzere bireysel sağlık sigortalarında değişen oranlarda indirim fırsatları sunuyor. Yeni sigortalılar ve diğer sigorta şirketlerinden geçişlerde sunulan avantajlar ile Allianz Sigorta, kaliteli hizmetinin yanı sıra fiyat avantajı ile de sektörde fark yaratmaya devam ediyor.

İlk kez sağlık sigortası yaptıranlar için özel bir fırsat yaratan Allianz Sigorta'nın bu imkanı ile sigortalılar, yatarak tedavilerde doğum teminatı hariç, ilk yıl % 40 indirim oranından faydalanabiliyor ve 3 yıl boyunca hasarsızlık durumunda bu % 40 indirim korunarak devam ediyor.

Sağlık sigortası var olan sigortalılara, Allianz Sigorta'ya geçerek sağlık sigortası yaptırmak istediklerinde, mevcut sigortalılara uygulanan özel poliçe şartları ile hizmet veriliyor ve geçmiş yıllardaki hasarsızlıklarına göre % 45'e varan hasarsızlık indirim olanakları sunuluyor. Ayrıca bu indirime ek olarak doğum teminatı olmayan poliçelerde ek bir indirim imkanı da sağlanıyor.

Türkiye'de özel sağlık sigortacılığının 90'lı yılların başında özel hastanelerin kurulmasına paralel olarak geliştiğini söyleyen Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin, sektörün hızlı gelişimini sürdürmekte olduğunu belirtti. Pazarın, 2011 yılsonu itibariyle 2 milyar TL'lik prim üretimine ulaştığını dile getiren Aytekin, bu rakamın önümüzdeki yıllarda daha da artmasının beklendiğini söyledi. "Türkiye'de sağlık sigortası sektörüne ilk limitsiz teminat, ilk ömür boyu yenileme garantisi gibi birçok konuda öncülük etmiş olan Allianz Sigorta, bu branştaki güçlü konumunu, yeni uygulamaları ve yüksek hizmet kalitesi ile pekiştirmeyi hedeflemektedir. Pazara sunduğumuz bu yeni fırsatlarla, hem ilk kez sağlık sigortası yaptıracaklara önemli giriş avantajları sunmakta, hem de sağlık sigortası var olan sigortalılara geçişlerde sanki yıllardır Allianz tarafından sigortalanıyorlarmış gibi hasarsızlık indirimleri sunmaktayız." diyerek sözlerini sürdürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz'dan Özel Sağlık Sigortalarında Avantajlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement