Allianz Sigorta Acentelerini Ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Allianz Sigorta Acentelerini Ödüllendirdi

Allianz Sigorta Acentelerini Ödüllendirdi

Allianz Sigorta Genel Müdürü Aytekin "Temel yaklaşımımız, acentelerimizle beraber kazanmaktır." dedi.

07.08.2014 11:44  Güncelleme: 12:05

Allianz Sigorta, acentelerini otomobilden dizüstü bilgisayara, cep telefonundan televizyona varan çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Allianz Sigorta'dan yapılan açıklamaya göre, acentelerin Allianz Sigorta ile olan iş ortaklıklarının güçlendirilmesi ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen Allianz Acenteler Toplantısı, Antalya Cornelia Diamond Resort and SPA otelde gerçekleştirildi.

Aralık, ocak ve şubat ayları boyunca yaptıkları üretime göre çekiliş haklarına sahip olan Allianz Sigorta acenteleri, Noter huzurunda ve Milli Piyango yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen çekilişe katıldı. Allianz Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes, çekilişin büyük ödülü Mercedes A180 AMG'yi kazanan acenteyi belirledi. Ödülü kazanan ERKA Sigorta acenteliği oldu.

Büyük ödülü ERKA Sigorta acenteliğinin sahibi İhsan Altun'a takdim eden Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin, temel yaklaşımlarının, acenteleriyle beraber kazanmak olduğunun altını çizdi.

Aytekin, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da acentelerimiz ile birlikte büyümeye devam edeceğiz. Türkiye pazarındaki başarılarımızda acentelerimizin çabalarını çok önemsiyoruz. İş ortaklığımızı güçlendirecek çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

ERKA Sigorta acenteliğinin sahibi İhsan Altun da 2012'den bu yana Allianz Sigorta çatısı altında faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, bu süreçte Allianz Sigorta için sadece müşterilerinin değil, aynı zamanda acentelerinin de çok özel ve değerli olduğunu hissettiklerini, bunun da performansı olumlu etkilediğini bildirdi.

Altun, şunları kaydetti:

"İlk günden itibaren şirketimizin marka bilinirliği ve acentelerine kazandıran aynı zamanda teşvik eden uygulamalarıyla yarattığı ciddi farkların avantajlarını yaşadık. Bu farklardan biri olan Allianz Lig sistemi de daha dinamik, istikrarlı ve çapraz satışa daha fazla odaklanan bir acente olmamıza katkı sağlarken aynı zaman da kazançlarımızı da artırıyor. Acente dostu Allianz Sigorta'nın, yine acentelerine kazandırmak amacıyla düzenlediği Allianz Lig Loca çekilişi kampanyasının büyük ödülü Mercedes marka otomobili kazandığımız için şaşkınlıkla mutluluğu bir arada yaşıyoruz."

Altun, bu çekilişte yer almak için hedefe odaklanarak başarılı olan tüm personeline ve Allianz Sigorta ekibine de teşekkür etti.

Acentelere ayrıca Allianz Sigorta Loca Çekilişi'nde 3 Apple Macbook Pro Notebook, 5 Samsung Note3 + Gear Cep Telefonu,  5 Apple iPhone 5S Cep Telefonu, 10 iPad Retina Tablet ve 3 Samsung LED TV verildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Allianz Sigorta Acentelerini Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement