Allianz Sigorta Teknik Karlılıkta Birinci Oldu! - Son Dakika
Güncel

Allianz Sigorta Teknik Karlılıkta Birinci Oldu!

Allianz Sigorta Teknik Karlılıkta Birinci Oldu!

Allianz Sigorta, Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin 2011 yılı sonuçlarına göre 62.374.903 TL ile teknik karlılıkta birinci oldu.

05.06.2012 12:30

Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği tarafından açıklanan 2011 yılı sonuçlarına göre Allianz Sigorta, teknik karlılıkta 1. sırada yer aldı. 2011 yılında karlılığa odaklanarak verimliliğini artıran Allianz Sigorta, istikrarlı fiyatlandırma politikası ve sürdürülebilir karlılığı ile sigorta sektörünün uzun süreli planlar gerektiren ve sürdürülebilir bir sektör olarak konumlandırılması gerektiğini kanıtlamış oldu.

Allianz Sigorta Mali İşler Direktörü Solmaz Altın konu ile ilgili olarak "Allianz'ın kimliği, bir diğer deyişle DNA'sı çok açık bir şekilde belirlenmiş durumdadır. Avrupa'daki ekonomik krizin global ekonomiye etkilerinin daha çok hissedildiği 2011 yılı, Türk sigorta sektörü için zorlu bir yıl oldu. Çok zorlu piyasa koşullarının yaşandığı 2011 yılı bizim için büyüme ve karlılık anlamında tüm hedeflerimizi gerçekleştirebildiğimiz güzel bir yıl oldu. 2011 yılsonu teknik karımız 62.374.903 TL, net karımız ise 44.431.269 TL olarak gerçekleşti. Sigorta şirketimiz Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği'nin verilerine göre, 2011 yılı sonunda hayat dışı branşta yaklaşık % 8 pazar payı ile 4. sırada yer almaktadır. 2012 yılında pazar payımızın sabit kalacağını öngörüyoruz çünkü Allianz karlılığa odaklanmış bir şirkettir. Kârlılığı hedeflemiş şirketler önümüzdeki yılda da kârlılık gösterecektir." diye açıklamada bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz Sigorta Teknik Karlılıkta Birinci Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement