Altınok: Şer Güçler Birliğimizi Bozmaya Gayret Ediyor - Son Dakika
Güncel

Altınok: Şer Güçler Birliğimizi Bozmaya Gayret Ediyor

Altınok: Şer Güçler Birliğimizi Bozmaya Gayret Ediyor

içişleri Bakanı Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok ile birlikte İstanbul Emniyet mensupları ve aileleriyle bayramlaştı.

23.09.2015 18:43

içişleri Bakanı Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok ile birlikte İstanbul Emniyet mensupları ve aileleriyle bayramlaştı.

Polis Eğitim ve Kongre Merkezi (PEKOM)'nde saat 17.00'deki bayramlaşma programına İçişleri Bakanı Selami Altınok, eşi Gülhan Altınok, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve çeşitli birimlerden emniyet mensupları ile aileleri katıldı.

Emniyet mensupları ile aileleriyle tek tek bayramlaşan Selami Altınok, çocukların ellerini öptü. Altınok kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla da tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

"BİZ KARDEŞLİK İKLİMİNİ BİR TARAFTAN YAŞATMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Selami Altınok basın mensuplarına yaptığı açıklamada, " Kurban Bayramı'na girerken 78 milyonun kardeşlik hukuku içerisinde, birlik beraberlik içerisinde, acının ve gözyaşının olmadığı, kardeşlik ikliminin hüküm sürdüğü bir bayramı yaşayalım istiyorum. Bayram sonrasının da böyle olmasını temenni ediyorum. Ama maalesef memleketimizde milletimizin, bu birliği, beraberliği, güzelliği yaşamaması adına şer güçler çok büyük gayret gösteriyorlar. Biz bayramı bayram tadında yaşamayı arzu ediyoruz. Bütün memleketimize, 78 milyon insanımıza acının, ölümün olmadığı bir bayram diliyorum. Ama biz bunu dilediğimiz halde, maalesef bu kardeşlik hukukunu bozmaya gayret eden şer güçler, bölücü terör örgütleri faaliyetlerine devam ediyor. Devam ettiği müddetçe biz kardeşlik iklimini bir taraftan yaşatmaya çalışacağız. Bir taraftan da terörle mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

"PKK terör örgütünün üst düzey yöneticilerine yakın birinin basına yansıyan beyanatlarına ilişkin bir şey söyleyecek misiniz?" şeklindeki soruya Altınok, "Okumadım, bilmiyorum" cevabını verdi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınok: Şer Güçler Birliğimizi Bozmaya Gayret Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement