Ankara da Dhkp-C Ye Hava Destekli Operasyon (4) - Son Dakika
Güncel

Ankara da Dhkp-C Ye Hava Destekli Operasyon (4)

Ankara da Dhkp-C Ye Hava Destekli Operasyon (4)

DİSK ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici, Genel-İş Sendikasında yapılan arama sonrası herhangi bir belge ve bilgisayara el konulmadığını belirterek, "Hiçbir güç bizi demokrasi mücadelesinden alıkoyamayacak."

25.03.2013 13:14

Ankara DA DHKP-C YE HAVA DESTEKLİ OPERASYON (4)

GENEL-İŞ SENDİKASI BAŞKANI EKİCİ, BASIN TOPPLANTISI DÜZENLEDİ

DİSK ve Genel-İş Sendikası Genel Başkanı Erol Ekici, Genel-İş Sendikasında yapılan arama sonrası herhangi bir belge ve bilgisayara el konulmadığını belirterek, "Hiçbir güç bizi demokrasi mücadelesinden alıkoyamayacak. Bu yapılmak istenen itibarsızlaştırma operasyonu, üyelerimiz ve 'hak, hukuk, özgürlük' diyen halkımız nezdinde bizi itibarsızlaştırmak yerine bize daha büyük itibar katacak" dedi.

Ekici, Genel-İş Sendikası Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, yapılan aramaya tepki göstererek, muhalif kimliği olanların yaşayabileceği bir durumla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Ekici, şunları söyledi: "Bu ülkede demokrasi mücadelesi veren, hak diyen, adalet diyen, özgürlük diyen, eşitlik diyen, barış diyen, kardeşlik diyen, iktidara karşı muhalif duran herkesin karşılaşabildiği bir durumla karşı karşıyayız. AKP'nin de ileri demokrasisi herhalde bu. Eğer ileri demokrasi denen şey buysa lanet olsun böyle ileri demokrasiye. Biz her türlü saldırılara rağmen başta DİSK ve Genel İş Sendikası olmak üzere, ülkemizde hak diyen eşitlik diyen, özgürlük diyen güçlerle demokrasinin tüm kurallarını yerleştirip işletilmesine kadar ve demokrasiyi tüm ülkede yaşatıp nefesimizde hisseden kadar bu mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadeleden hiçbir güç alı koymadı ve koyamayacak da. Muhalif kimliği olan herkese bir kılıf uyduruluyor ve toplum tam bir korku imparatorluğuna dönüştürülüyor."

Ekici, daha sonra Genel-İş Genel Yönetim Kurulu'nun basın açıklamasını okudu. Toplantıya katılan KESK Genel Başkanı Lami Özgen de yapılan operasyonu eleştirdi. Bu arada toplantı öncesi sendika yetkilileri, arama sırasında polis tarafından kırıldığını belirttikleri kapıları gazetecilere göstererek kamera ve fotoğraf çekimi yaptırdı.

FOTOĞRAFLI - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara da Dhkp-C Ye Hava Destekli Operasyon (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement