Antalya Çift Kol Nakilli Mustafa Sağır'dan İyi Haber - Son Dakika
Güncel

Antalya Çift Kol Nakilli Mustafa Sağır'dan İyi Haber

Antalya Çift Kol Nakilli Mustafa Sağır\'dan İyi Haber

Çift kol nakilli Mustafa Sağır'dan iyi haber Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, beyin ölümü gerçekleşen Emin Konar'dan alınan kolların 11 saatlik operasyonla nakledildiği 29 yaşındaki Mustafa Sağır, ilk kez odasından çıktı ve biyopsi için ameliyathaneye götürüldü.

01.03.2016 15:42

Çift kol nakilli Mustafa Sağır'dan iyi haber

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde, beyin ölümü gerçekleşen Emin Konar'dan alınan kolların 11 saatlik operasyonla nakledildiği 29 yaşındaki Mustafa Sağır, ilk kez odasından çıktı ve biyopsi için ameliyathaneye götürüldü. Sağır, sonrasında tekerlekli sandalye ile hastane bahçesinde dolaştırıldı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, Mustafa Sağır'ın artık kendisi için özel dizayn edilen tekerlekli sandalye ile refakatçileri eşliğinde dolaşabildiğini söyledi. Prof. Dr. Özkan, Sağır'ın her geçen gün daha da iyi olacağını, kısa sürede uyanması ve iletişime geçmesinin bunların habercisi olduğunu kaydetti.

Oğlunun sağlık durumunun çok iyi olduğunu aktaran Mustafa Sağır ise "Oğlum yeni kollarıyla çok mutlu. Bundan sonra hayata daha sıkı sarılacak. Bu kadar erken toparlanacağını beklemiyordum. Durumu gayet iyi. Her şey yolunda, umarım daha da iyi olur" dedi.

Antalya'da 31 Ocak'ta geçirdiği trafik kazası sonrasında tedaviye alındığı Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 1 Şubat'ta beyin ölümü gerçekleşen Emin Konar'ın kolları, 35 kişiyi bulan ekip tarafından başarılı bir operasyonla Mustafa Sağır'a nakledildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Çift Kol Nakilli Mustafa Sağır'dan İyi Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement