Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Fuhuş Operasyonu

Antalya\'da Fuhuş Operasyonu

Antalya'da "Küçük yaşta çocuğu fuhşa sevk etmek ve insan ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

07.09.2012 18:23

Antalya'da "Küçük yaşta çocuğu fuhşa sevk etmek ve insan ticareti yapmak" suçlamasıyla gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü tutuklandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aksu ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Y.D, emniyete giderek 20 gündür zorla tutulduğu Cihadiye Mahallesi'ndeki bir çiftlikten kaçtığını, çiftçikte darp ve işkence yapılarak fuhşa zorlandığını iddia etti.

Y.D'nin ifadesi üzerine soruşturma başlatan Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 3 ay yürüttüğü teknik ve fiziki takibin ardından çiftliğe baskın düzenledi. Portakal ve nar bahçelerindeki kovalamacanın yaşandığı operasyon sonucunda M.E. (45), M.E. (42), N.E. (26) ve A.D. (37) gözaltına alındı.

Evde bulunan Türkmenistan uyruklu L.I. ile A.B. de sorgulanmak üzere Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Sorgularının ardından adliyeye sek edilen zanlılardan M.E. (45), M.E. (42) ve N.E. (26) "Küçük yaşta çocuğu fuhşa sevk etmek, insan ticareti yapmak, fuhşa aracılık ve yer temin etmek" iddialarıyla tutuklandı. A.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında bir kişinin daha arandığı bildirildi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement