Aracı Ağaçların Arasına Saplandı, 2 Saat Kurtarılmayı Bekledi - Son Dakika
Güncel

Aracı Ağaçların Arasına Saplandı, 2 Saat Kurtarılmayı Bekledi

Aracı Ağaçların Arasına Saplandı, 2 Saat Kurtarılmayı Bekledi

İzmir’in Foça ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden araç ağaçların arasında sıkışırken, sürücü 2 saat kurtarılmayı bekledi.

16.12.2016 23:21

İzmir'in Foça ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden araç ağaçların arasında sıkışırken, sürücü 2 saat kurtarılmayı bekledi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Foça-Yeni Foça yolu arasında meydana geldi.35 KE 8413 plakalı Hasan Sancak (37) yönetimindeki araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yolun hemen yanındaki ağaçlık alana uçtu. Araç, ağaçların arasına sıkışınca sürücü bulunduğu yerden çıkamadı. Yaralı olan Sancak, hemen itfaiyeyi ve jandarmayı ve 112'yi aradı ancak sürücü bulunduğu bölgeyi tam olarak ekiplere tarif edemedi.

Ağaçlar kesildi, sürücü iki saat sonra kurtarıldı

Ekipler hemen olay yerine sevk edildi ve kazazedenin bulunması için bir çalışma başlattı. Bölgeyi tarayan ekipler, ağaçlık alana saplanan sürücü ve araca ulaşamadı. Civardaki köpeklerin havlaması üzerine sese yoğunlaşan görevliler, iki saatin sonucunda sürücüye ulaşabildi. Hasan Sancak, itfaiye, jandarma ve 112 acil servis ekiplerinin müdahalesiyle ağaçlar kesilerek kurtarıldı. Sağlık personellerinin müdahalesi sonrası kazazede, Foça Devlet Hastanesine kaldırıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aracı Ağaçların Arasına Saplandı, 2 Saat Kurtarılmayı Bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement