ARDAHAN'DA İSHAL VE KUSMA ŞİKAYETİYLE 25 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI - Son Dakika
Güncel

ARDAHAN'DA İSHAL VE KUSMA ŞİKAYETİYLE 25 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI

ARDAHAN'da Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde yatılı olarak öğrenim gören bazı öğrencilerde sabah saatlerinde ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü.

27.10.2022 18:51  Güncelleme: 18:56

ARDAHAN'da Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde yatılı olarak öğrenim gören bazı öğrencilerde sabah saatlerinde ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti görüldü. İdarecilerin ihbarı üzerine öğrenciler ambulanslarla Ardahan Devlet hastanesine kaldırıldı.

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Ardahan Devlet Hastanesinde tedavi gören öğrencileri ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, "İl merkezindeki Salim Dursunoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğrenim gören 25 öğrencinin ishal, kusma ve mide bulantısı şikayeti üzerine ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Öğrencilerden 15'i tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğerlerinin de genel durumları iyi. Biz besin zehirlenmesini diye düşünüyoruz. Tahliller ile durumları netleşecek. Birçoğu da psikolojik olarak etkilenmiş. Genel durumları şuan iyi" diye konuştu.

Görevliler öğrencilerin akşam yemeğinde tavuk yediğini belirtti.

ARDAHAN\'DA İSHAL VE KUSMA ŞİKAYETİYLE 25 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ARDAHAN'DA İSHAL VE KUSMA ŞİKAYETİYLE 25 ÖĞRENCİ HASTANEYE KALDIRILDI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement