Arif Demirören' den Nilüfer'de Yoğun Mesai - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören' den Nilüfer'de Yoğun Mesai

Arif Demirören\' den Nilüfer\'de Yoğun Mesai

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çamlıca ve İhsaniye mahallerinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, kent sakinlerinden büyük ilgi gördü.

24.02.2014 15:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte Çamlıca ve İhsaniye mahallerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Nilüfer'de yerel seçimlere iddialı bir şekilde hazırlanan Demirören'in, ziyaretlerde ilk durağı Çamlıca Mahallesi oldu. Burada esnafla buluşan Demirören, bölgeye yönelik plan ve projelerini kent sakinleri ile paylaştı. Çamlıca pazar yerinin ardından Demirören ve beraberindeki heyet DAĞ-DER lokaline geçerek, buradaki dernek üyeleri ile sohbet etti.

Bölgedeki tüm esnafı tek tek ziyaret ederek vatandaşların beklenti ve taleplerini dinleyen Demirören, AKP seçim ofisine de giderek çalışanlara seçim sürecinde başarılar diledi.

Gençler Geleceğimiz

Demirören Çamlıca ziyareti sırasında gençlerin taleplerine de kulak verdi. Kaykay ve paten sahası talebine bulunan bir gençle yakından ilgilenen Demirören, Nilüfer'de göreve gelmeleri halinde uygun ve korunaklı bir zemini ayarlayıp, bölgeye yakışır bir spor sahası kazandırmak adına çalışma yürüteceklerini ifade etti.

"Artık Yeni Bir Anlayışa Bırakma Zamanı Gelmedi mi?"

Demirören'in Çamlıca Mahallesi ziyaretinin ardından bir sonraki durağı İhsaniye Mahallesi oldu. Agora pazar alanında esnafı dolaşan Arif Demirören'e kent sakinlerinden da tam destek geldi.

Demirören kent sakinlerine sosyal belediyecilik anlayışı gereği Nilüfer'de her bölgeye eşit hizmet anlayışıyla çalışacaklarını söyledi. Her bir Nilüferli'den destek beklediklerini belirten Demirören, "Yola çıktık. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var. Nilüfer'i artık yeni bir yönetim anlayışına teslim etme vaktinin geldiğine inanıyorum. Gittiğimiz her yerde dikkatimizi çeken bir şey var. O da artık insanlar yeter noktasına gelmiş durumda. Yerel yönetimlerde de genel yönetimde de istikrar bahanesi ile 3 dönem gibi uzun yıllarda yönetimde yer alanlar yıpranmışlığın getirdiği sorunlar ile mutlaka yüzleşeceklerdir" dedi.

Arif Demirören, ziyaret programı sırasında çalışmasına şahit olduğu bir inşaat işçisinin yanına giderek onunla birlikte kazma ve kürekle çalışma yaptı.

"MHP Kadrolarına Güvenin"

Agora çarşısını baştan aşağı gezdiklerini ve milyonlarca yatırımın yapıldığı alanda çarşının boş olduğunu, gelen gidenin olmadığını söyleyen Demirören, "Genel olarak var olan sıkıntılar, 10-15 yıla yayılan ekonomi politikasının sonuçlarından kaynaklanıyor. Yarınlarımız inşallah daha iyi olacak. İnsanlarımız MHP'ye inansın. Üretimdeki ve ekonomideki sorunları hep birlikte çözeceğimize inanıyorum. Bizlere güvenin. Nilüfer'de yaşayan biri olarak, bölgenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. İnşallah göreve geldiğimiz takdirde, Nilüfer'deki olması gereken yönetim ve anlayış farkını tüm Nilüfer sakinleri hissedecek. Kimsenin yaşam alanına karışmadan, farklı bir belediyecilik anlayışı hedefliyoruz" diye konuştu.

Demirören'in pazar ziyareti sırasında AKP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Mustafa Esgin ile karşılaşması da ilginç anlara sahne oldu. Her iki adayın birbirlerine karşı sergiledikleri samimi görüntü çevredeki vatandaşların da takdirini toplarken, Demirören ve Esgin birbirlerine başarı dileklerinde bulundu.

Demirören ve beraberindeki MHP heyetinin Çamlıca ve İhsaniye Mahallesi ziyaretleri gün boyu sürdü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören' den Nilüfer'de Yoğun Mesai - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement