Arif Demirören Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Güncel

Arif Demirören Gönülleri Fethetti

Arif Demirören Gönülleri Fethetti

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, Fethiye ve Işıktepe'de mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

20.03.2014 14:09

MHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Arif Demirören, seçim programları kapsamında Fethiye ve Işıktepe Mahallelerinde programlara katıldı.

MHP Nilüfer İlçe Teşkilatı'nın da tam kadro katılım gösterdiği programda Arif Demirören Nilüfer sakinlerinin sorularına tek tek yanıt verdi.

İlk olarak Fethiye Mahallesinde 93 Muhacirleri Derneği'nin lokalinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Demirören; "Bu dönem ülkemiz adına kritik bir dönem. İnsanlar hala birbirlerini ötekileştirmek için elinden geleni yapıyor. Bizim ne yaşam tarzımızda ne de anlayışımızda ötekileştirmek yok. Biz herkes ile beraber hareket etme yolunu seçtik. Ayrım yapmadan, beyefendi bir siyaset anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu MHP kadrolarının farkıdır. Bu bizim farkımızdır. MHP olarak bu dönem Bursa'da tüm ilçelerde çok iddialıyız. Her adayımız kendi alanında çok başarılı isimlerdir" dedi.
Nilüfer'in geleceği için dayatmacı bir anlayıştan uzak, paylaşımcı bir yaklaşım ile çalışacaklarını vurgulayan Demirören, seçim sandıklarının önüne gidildiğine vicdani sorumluluk ile hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

93 Muhacirleri Derneği Başkanı Mehmet Emin Ateş ise Arif Demirören'e yaptığı ziyaret için teşekkür ederek, bir hatıra flaması takdim etti.

Esnaf ziyareti sırasında evcil hayvan satış mağazasına giren Demirören'in, sevimli bir papağan ile yaptığı sohbet, renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu.

Demirören, Fethiye Mahallesinden sonra Işıktepe Mahallesinde, kahve ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Demirören Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement