Arif Hoca Eğirdir'e Yatırım Yapmaya Kararlı - Son Dakika
Güncel

Arif Hoca Eğirdir'e Yatırım Yapmaya Kararlı

Arif Hoca Eğirdir\'e Yatırım Yapmaya Kararlı

Eğirdir'li Hemşehrimiz İşadamı Arif DEMİR Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

03.10.2012 09:51

Bağıllı Köyüne ve Isparta çevresinde yaptığı yatırımlarla bir anda Isparta gündemine oturan Eğirdir'li Hemşehrimiz İşadamı Arif DEMİR bugün saat 16.00'de Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ı makamında ziyaret etti.

Arif Hocanın Basın Danışmanı Kemal ERBEN'le birlikte Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ı ziyaret etmesi ve Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'ın fikirleri doğrultusunda Eğirdir'e büyük yatırımlar yapacağı tahmin ediliyor.

Eğirdir'in cennet mekanlarından Yellibelen'de bulunan Babakeyf Cafeyide ziyaret eden İşadamı Arif DEMİR, 'Ben Eğirdir'liyim, söz konusu hizmetse ben orada olurum, fakat önüme engel çıkarılmasını haz etmem' diyerek, Babakeyf Cafe'ye çıkan yolun parke taşı ile döşenmesi ve dev Türk Bayrağı asılması konusunda da işletme sahibi Memiş ÇETİN'e destek sözü verdi.

Eğirdir'in hizmetlerde, Turizmde ve her konuda çok geride kaldığını sözlerine ekleyen Arif DEMİR, 'Ben bir Eğirdir'li olarak çok üzgünüm ama yetkili merciler bana destek çıkarsa, büyük yatırımları yaparak Eğirdir'de işsiz insanların kalmayacağı, Turizmin tavan yapacağı bir cazibe merkezi haline dönüştüreceğim Eğirdir'imizi' dedi.

Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'la yaklaşık 1 saat görüşmelerde bulunan İşadamı Arif DEMİR her zaman hizmet konusunda, finans konusunda yanınızdayım' dedi.

Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ'da İşadamı Arif DEMİR'in bu nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Arif Hoca Eğirdir'e Yatırım Yapmaya Kararlı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement